Jak se zbavit celulity, vrásek, strií a jizev jednou pro vždy? Zkuste rázovou vlnu

Jak se zbavit celulity, vrásek, strií a jizev jednou pro vždy? Zkuste rázovou vlnu

„Zrcadlo, zrcadlo, řekni mi, kdo je v zemi zdejší bez celulitidy, vrásek a strií nejkrásnější?“ ptáme se často zrcadla v koupelně. Tyto drobné vady na kráse totiž trápí většinu žen po celém světě. Existuje nějaké kouzlo, které by všechny nehezkosti odstranilo? Používání krémů a sér je jen částečné řešení

Miliony žen ročně investují desítky tisíc korun do přípravků, které podle reklam zaručeně pomohou vyhladit pomerančovou kůži, strie a vrásky. Většina těchto zkrášlovacích pokusů ale velmi často končí zklamáním. Krémy, séra a mastičky buď vůbec nefungují, nebo je jejich účinek jen krátkodobý. Aby byl účinek dlouhodobý, je potřeba začít léčit příčinu. Tou je oslabení kolagenových vláken, ztráta pružnosti pokožky a nedostatečné prokrvení kůže.

Léčba rázovou vlnou má dlouhodobý účinek

Celulitida před a o po léčbě rázovou vlnouCelulitida před a o po léčbě rázovou vlnou

Terapie rázovou vlnou je jednou z nejúčinnějších metod k „odstranění“ celulitidy, obličejových vrásek, strií a jizev. Rázová vlna stimuluje tvorbu kolagenu, napíná vazivové tkáně, aktivuje enzymy štěpící tuky a přivádí krev do postižených oblastí, která odvádí škodliviny. Tím dochází ke zpevnění kůže, vyhlazení vrásek i důlků a hrbolků. Zlepšení je u 90 % žen vidět už po první aplikaci rázové vlny. I přes to se doporučuje opakovat terapii několikrát, aby byl účinek co nejlepší a hlavně dlouhodobý.

Prodloužení účinků rázové vlny

Aby účinky rázové vlny trvaly co nejdéle, bude od vás potřebovat vaše tělo pomoct. K terapii rázovou vlnou přidejte pohyb a změňte svůj jídelníček. Zdravý životní styl spolu s pravidelným doplňováním tekutin vám pomůže líbit se sama sobě mnohem déle, než by tomu bylo pouze za pomocí rázové vlny.

Rázová vlna v centru fyzioterapie v Praze 9

Udělejte první krok v cestě za hladkými stehny a obličejem panenky. Objednejte se na terapie rázovou vlnou na www.fyzioterra.cz, aby za pár dní zrcadlo mohlo odpovědět: „Jsi to ty, kdo je na světě nejkrásnější!“

Článek Jak se zbavit celulity, vrásek, strií a jizev jednou pro vždy? Zkuste rázovou vlnu byl publikován 1. listopadu 2017 v 16.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...