Zdravotní obuv pro zdravější život. Víte, jaké jsou hlavní důvody, proč zvolit kvalitní obutí?

Zdravotní obuv pro zdravější život. Víte, jaké jsou hlavní důvody, proč zvolit kvalitní obutí?

Určitě jste se už někdy setkali s bolestmi nohou či zad. A co když se dozvíte, že viníkem je nesprávná obuv? Zdravotní varianta přináší mnoho výhod, a hlavně úlevy pro klouby a svaly. Funkční obuv má navíc kromě pozitivních praktických vlastností i příjemný moderní vzhled.

Trápí vás bolesti nohou? Na vině může být špatná obuv

Každý den strávíme několik hodin chůzí či stáním. Nošená obuv je vystavována nárokům na maximální kvalitu a podporu držení těla. Jakmile je stabilita chodidla narušena, začínají bolet nohy, případně se potíže přenáší do bolestí zad, šíje a kloubů. Přitom stačí nosit správnou obuv.

Podle čeho poznáte kvalitní zdravotní pracovní obuv?

Kvalitní zdravotní pracovní obuv má pružinový systém pro tlumení nárazů a snížení zátěže pro klouby a svaly. Jde o úlevu hlavně při chození po tvrdém podkladu, což je většina druhů podlah. Zdravotní boty také vynikají tím, že nejdou jednoduše sešlapat nevhodným způsobem, jak se může stát u jiné obuvi. Díky tomu, že si drží svůj tvar, pomáhají správnému držení těla.

Při chůzi ve zdravotních botách je stimulováno svalstvo nohou a dochází k přirozené podpoře krevního oběhu. Nastavitelné pásy se jednoduše přizpůsobí každé noze přesně tak, aby vám obuv co nejlépe seděla.

Další výhodou je i delší životnost vzhledem k použitým kvalitním přírodním materiálům. Zbavíte se tak starostí s častým nákupem další obuvi.

I zdravotní obuv může mít pěkný vzhled

Zdravotní boty nutně neznamenají pouze obyčejné bílé sandály, jaké známe například z nemocnic. Kolekce zdravotních bot Tipa představuje bílou klasiku vhodnou do prostředí, kde je upřednostňována čistota a hygiena. Oproti tomu zdravotní pracovní obuv Santé je dostupná ve více barevných variantách s moderním designem. Právě díky tomuto neokoukanému vzhledu je užijete i při běžných příležitostech a budete tak šetřit své nohy při každodenním chození.

A kde zdravotní boty pořídíte?

Zakoupit je můžete například v internetovém obchodě Tomiscz.cz, kde najdete pánskou, dámskou i unisex obuv vhodnou pro každodenní nošení nejen při pracovních příležitostech. Krom pracovní obuvi zde najdete i pracovní oděvy a další osobní ochranné pracovní prostředky.

Článek Zdravotní obuv pro zdravější život. Víte, jaké jsou hlavní důvody, proč zvolit kvalitní obutí? byl publikován 3. srpna 2018 v 22.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...