Hledáte účinné přípravky na přírodní bázi? Vyzkoušejte fytofarmaka

Hledáte účinné přípravky na přírodní bázi? Vyzkoušejte fytofarmaka

Pravděpodobně znáte následující situaci. Přijdete se zdravotními potížemi k obvodnímu lékaři a ten vám jako první předepíše chemicky vyráběné léky s celou řadou vedlejších účinků. Jestliže si však zjišťujete více informací o čistě přírodních produktech, které mohou být mnohdy alternativou klasických léků, asi jste už nejednou narazili na fytofarmaka.

O fytofarmacii se ještě tak často nemluví, přitom se v rámci daného oboru vyrábí vysoce účinné doplňky stravy, které využívají pouze rostliny, respektive jejich části. Obrovskou výhodou je, že fytofarmaka neobsahují žádné uměle vytvořené látky, s nimiž by mohl mít organismus problém, ba naopak všechny látky jsou pro lidský organismus naprosto přirozené.

Co jsou fytofarmaka?

Po celém světě fytofarmaka pomohla milionům lidí. Předním výrobcem fytofarmak je společnost Neofyt, která se zabývá nejen jejich výrobou, ale také jejich vývojem. Přípravky, které vznikají pod taktovou společnosti Neofyt, vystupují na trhu pod značkou Phyteneo. Vybrat si můžete z pestré škály produktů na nejrůznější nemoci.

Ať už máte problémy s ušima, očima, horními cestami dýchacími, trávicí soustavou, močovými cestami, ba dokonce ústní dutinou, fytofarmaka se stanou vašim vysvobozením.

Jaké výrobky najdete pod značkou Phyteneo?

Vlaštovičník větší, foto: phyteneo.czVlaštovičník větší, foto: phyteneo.cz

Populárním produktem je Kolodium Forte, který si objednávají lidé s bradavicemi, kuřími oky a zrohovatělou kůží, protože přípravek slouží k šetrnému odstranění těchto neduhů. Kolodium Forte obsahuje kyselinu salicylovou, která má na svědomí změkčení vrchní vrstvy pokožky, a tím pádem se zároveň rozpustí mezibuněčná hmota, a potom je snadnější bradavice či kuří oka odstranit. Dále je v preparátu kyselina mléčná, která má schopnost leptat a snižovat hyperkeratózu.

Aktuálním tématem je nachlazení, přičemž na rýmu efektivně působí NeoRhin, jenž přináší úlevu při rýmě a ucpaném nosu. Dokonce je vhodný na alergickou rýmu.

Eukaliptus globulus, foto: phyteneo.czEukaliptus globulus, foto: phyteneo.cz

Článek Hledáte účinné přípravky na přírodní bázi? Vyzkoušejte fytofarmaka byl publikován 20. prosince 2018 v 22.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...