4 důvody, proč si najít fitness trenéra

Tagy:  cvičení, trenér, fitko, fitness centrum, fitness, posilovna, cvičení, zdraví, pohyb

Sponzorované odkazy:

4 důvody, proč si najít fitness trenéra

Především v letních měsících mají mnozí potřebu cvičit a se svým tělem dělat doslova divy. Také máte pocit, že nevypadáte přesně podle vašich představ a vaše tělo má značné rezervy co se hubnutí týče? Pak je na čase změnit jídelníček a také začít svičit. Bez pohybu je hubnutí poměrně zbytečné a z toho důvodu je nedílnou součástí celého programu A jak začít s cvičením? V první řadě si najděte osobního trenéra, díky němuž budete výsledky vidět rychle a navíc si nezničíte zdraví.

Laik nemá v posilovně co dělat

Když se podíváte do jakékoliv posilovny, všude bude jedinci, kteří sice cvičí, ale naprosto neví jak. Buď dělají nesmyslné triky, které nikam nevedou anebo dělají takové, co vám mohou zničit zdraví a celou pohybovou aparaturu. Také vaše kamarádka několikrát pronesla, že chodí do fitness centra zbytečně, neboť vypadá stále stejně? Pravděpodobně cvičí zcla nevhodně. Vy buďte proto chytřejší a vyhledejte odbornou pomoc, díky které budou výsledky vidět a zdraví neutrpí újmu.

Autor: Hamza ButtAutor: Hamza Butt

Ve výsledku ušetříte

Důvody, proč si mnozí netroufnou na osobního trenéra, jsou především peníze. Pravdou je, že lekce s trenérem nejsou zrovna nejlevnější, nicmńě o to efektivní jsou. Zatímco když budete chodit do fitka sami a roky cvičit zbytečně a nesprávné cviky, vaše peníze budou vlastě létat jen tak oknem. S osobním trenérem každá koruna bude mít smysl a vaše peníze tak nepřijdou nazmar.

Šetříte své zdraví

Cvičení s trenérem není jenom o svalech a vypracovaném těle, ale také o vašem zdraví. Mnozí lidé by měli k osobnímu trenérovi pravidelně docházet už proto, že mají například špatná záda nebo křivou kostru. To vše vám však kvalitní a proškolený nebo dokonce studovaný osobní trenér s praxí může srovnat. Před zahájením všech tréninků proto absolvujte prohlídku u fyzioterapeuta a diagnostika, kde zjistíte, jak na tom vaše tělo skutečně je a také vám bude doporučeno, na která cvičení se zaměřit a jakým cvikům se naopak vyvarovat. To vám ovšem nikdo v neznámém fitness centru jen tak neřekne.

Článek 4 důvody, proč si najít fitness trenéra byl publikován 7. srpna 2017 v 12.00 v rubrice Nemoci a Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...