Víte, při jakých neduzích vám pomůže mateří kašička nebo propolisová tinktura?

Víte, při jakých neduzích vám pomůže mateří kašička nebo propolisová tinktura?

Drtivá většina z nás používá med při nachlazení, kdy si s jeho pomocí osladíme čaj a v kombinaci s bylinkami a citronem chceme posílit organismus a zajistit si co nejrychlejší návrat zdraví. Medů máme více druhů a vždy je dobré počat s jejich přidáním do nápoje, až ochladne na teplotu maximálně 70 °C, aby nedošlo k poničení zdraví prospěných látek.

Vyzkoušejte medovicový med

Možná vám pojem kvalitní medovicový med zatím nic neříká, ovšem mezi lidmi nejde o tak neznámý typ medu. Má mnoho nutričních vlastností, a je bohatý na minerály a vitamíny, jež jsou důležité pro naše zdraví i imunitní systém. Pravidelná konzumace pomáhá při léčbě různých onemocnění a podporuje tělesnou kondici. Na Slovenskemedy.cz najdete mini balení medovicového medu, abyste jej mohli nejdříve vyzkoušet. Zde nabízené medy jsou vysoce kvalitní a získaly různá ocenění, jejichž přehled najdete na stejných webových stránkách.

Mateří kašička vás bude hýčkat

Uznávaná mateří kašička je vysoce výživný produkt, v němž najdete mnoho proteinů a vitaminů. Působí velmi příznivě na mozek, způsobuje zvýšený počet erytrocytů, zvyšuje množství kulocytů a hemoglobinu i mění obsah železa v krvi. Hodí se při léčbě trávicích potíží, potíží urogenitálního systému, na celkové zvýšení odolnosti. U starších osob zvyšuje využití vápníku v těle, takže tlumí rozvoj osteoporózy, výborně působí i proti předčasnému stárnutí.

Propolisová tinktura a její účinky

Doslova kouzelné účinky má vyhledávaná propolisové tinktura. Lidová medicína říká, že tato tinktura účinku, i když selhávají konvenční léky. Propolis totiž obsahuje vitamíny B1, B2, B3, B6, E, kyselinu listovou, minerály jako vápník, železo, mangan, křemík, chrom, kobalt, zinek, nikl a stroncium, enzymy, bioflavonoidy i esenciální aminokyseliny.

Díky tomu stimuluje imunitní systém, má antivirové a antibakteriální účinky, účinkuje na salmonelu a kandidu, pomáhá při bakteriálních a virových onemocněních krku, při zánětu vedlejších nosních dutin, při aftách, při nemocech kůže, jako jsou akné, plísně, bradavice, pomáhá při senné rýmě, při onemocnění žaludku, při gangréně v raném stádiu, také při hemeroidech, vředech, regeneruje tkáň při popáleninách…

Vyzkoušejte léčivou sílu zboží z e-shopu Slovenskemedy.cz a zároveň najděte náměty na hodnotné vánoční dárky.

Článek Víte, při jakých neduzích vám pomůže mateří kašička nebo propolisová tinktura? byl publikován 4. prosince 2023 v 00.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...