Účesy pro dlouhé vlasy – buďte hravá a stále IN

Tagy:  Dlouhé vlasy, účesy, barva, střih, tvar, ofina, patka, péče, kosmetika, kůra, vlny, kulma, žehlička na vlasy, objem

Sponzorované odkazy:

Účesy pro dlouhé vlasy – buďte hravá a stále IN

Doby, kdy byl módní jeden druh účesu a všechny ostatní varianty byly jak se říká out, jsou naštěstí dávno pryč. Dnes si můžete pořídit moderní mikádo s patkou, krátkého platinového ,,ježka“ či jemné kudrlinky v přirozených odstínech. Jeden trend zůstane navždy a je takřka nesmrtelný – dlouhé vlasy. Ty jsou snem mnoha žen po celém světě a ideálem ženské krásy pro mnoho mužů. Pokud se i vy řadíte k hrdým majitelkám dlouhých vlásků, ať už přírodní cestou a nebo pomocí prodloužení, učiňte své kadeře hlavním doplňkem pro každý den.

Dlouhé vlasy jsou sice klenotem, ale aby působily zdravě a krásně, je třeba jim dopřávat pravidelnou péči a nějaký ten čas. Začněte určitě kvalitní výživou, která jim dodá to, co postrádají a nebo je bude udržovat lesklé a svěží. Produkty vyberte podle typu vlasů. Máte-li jemnější porost se sklonem k plihnutí, zaměřte se na objemové řady. Blondýnkám jistě prospěje kosmetika pro blond barvu a roztřepené konečky zacelí regenerační kůry.

Svěží oživení

Ofinky a patky jsou opět v kurzu a dlouhým vlasům jedině prospějí. Jaký tvar si zvolíte záleží již na vás, pokud však máte spíše méně vlasů, volte řidší ofinu asimetrického střihu, která vám neubere na objemu a zároveň oživí zplihlý účes. Trendem letošní sezóny se staly barevné pramínky a podbarvení, které je pro ofinu jako stvořené a dodá vám šmrnc a styl.

Ofinka je stále v kurzu a stále IN, autor: medison steelOfinka je stále v kurzu a stále IN, autor: medison steel

V hlavní roli objem

K dlouhým vlasům také jistojistě patří objem, který jim dá tu pravou hodnotu. Pokud máte vlasy jemné a neposlušné, pořiďte si kvalitní stylingové přípravky, které vašim vlasům pomohou k dokonalému tvaru a zpevnění. Dalším tipem, jak dosáhnout ležérního objemu je sestříhání. Takto upravené vlasy jsou rázem živější a tak automaticky objemnější.

Vlasy bez objemu jsou jako ryba bez vody, autor: peggysphotosVlasy bez objemu jsou jako ryba bez vody, autor: peggysphotos

Vlnobití

S dlouhými vlasy si vyhrajete dlouhé hodiny. Aby však byl výsledek efektivní a sklidil ovace, zaměřte se na trend léta a to na velké vlny. Ptáte se jak jich docílíte? Pokud máte od přírody vlasy vlnité, či dokonce kudrnaté, máte vyhráno. Pomocí tužidla pro extra objem a podporu vlnitosti si kadeře pročešete a účes je na světě. Rovné vlasy jednoduše natočíte kulmou či žehličkou na vlasy a pro docílení dlouhodobého efektu taktéž nanesete tužidlo.

Vlny jsou základem letní sezóny, autor: marvin richardsVlny jsou základem letní sezóny, autor: marvin richards

Článek Účesy pro dlouhé vlasy – buďte hravá a stále IN byl publikován 2. června 2012 v 13.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...