Léčba závislosti na alkoholu homeopatiky

Tagy:  léčba homeopatiky, závislost na alkoholu, léčba alkoholismu

Sponzorované odkazy:

Léčba závislosti na alkoholu homeopatiky

Myslíte si, že nejste alkoholik, přesto si denně dáváte skleničku někdy i dvě na uvolnění? Když se náhodou přidá stres, deprese, únava nebo strach je jich i více? Množná se z tohoto návyku stává rituál a z vás alkoholik.

Alkohol je legální návyková látka, kterou pravidelně, někdy i v nadměrné míře, konzumujeme a v některých případech to přináší celou řadou potíží. Málokdo je totiž schopen si přiznat, že se z něj stává nebo dokonce stal alkoholik.

Dlouhodobá a nadměrná konzumace alkoholu s sebou přináší fyzické, psychické i sociální problémy. Alkohol postihuje játra, ledviny, tvoří se konflikty, hádky, objevují se potíže s pamětí a celkově se zhoršuje schopnost myslet.

Autor: audrey_sel

Jak poznáte závislost na alkoholu:

  • Toužíte po konzumaci alkoholu
  • Špatně se ovládáte, když je alkohol na dosah
  • K opilosti je třeba stále větší množství alkoholu
  • Ztráta zájmu o cokoliv jiného než pití alkoholu
  • Přes negativní důsledky (zdravotní i sociální) pokračuje nadále konzumace alkoholu

Začněte si odvykat s pomocí homeopatik

HomeopatikaHomeopatika Autor: jojofoto

Obraťte se na homeopatika, který vám poradí správné homeopatické léky určené přímo pro vás. Pomohou vás stabilizovat duševně i fyzicky.

Pro detoxikaci je nejlepší NUX VOMICA. Jedná se o nejčastější lák na závislost na stimulantech. Je určen pro zaneprázdněné lidi, kteří pro denní fungování potřebují hodně stimulantů (cigarety, kávu a potom také alkohol) a večer nemohou usnout. Díky podpoře jaterní detoxikace, používá se také jako přípravek na kocovinu.

Berte to vážně a léčbu podpořte

Ostropestřec mariánskýOstropestřec mariánský Autor: outdoorPDK

Vitamíny – hlavně vitamínem C pro detoxikaci a multivitaminem, důležité jsou také vitamíny skupiny B pro správnou funkci mozku, zlepšení nálady a dodání energie

Ostropestřec – obnovuje a léčí poškozená játra

Chrom – tlumí chuť na sladké a alkohol

Nadchněte se pro něco nového

Tím, že upoutáte svoji pozornost na nový koníček, odvedete pozornost od nutkavé touhy po alkoholu. Začněte sportovat, choďte více na procházky se psem, vrhněte se do vánočního úklidu a více relaxujte, například při meditační hudbě a józe.

Kromě homeopatických léků, které budete užívat je nutná i podpora od okolí a hlavně pevná vůle s konzumací alkoholu navždy skoncovat.

Článek Léčba závislosti na alkoholu homeopatiky byl publikován 1. prosince 2017 v 00.00 v rubrice Návykové látky. Autorem článku je Karolína Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...