Barvy na vlasy – doma snadno a rychle

Tagy:  Barvy na vlasy, vlasy, loreal, loreal majicontrast, avon, syoss

Sponzorované odkazy:

Barvy na vlasy – doma snadno a rychle

Pokud již nechcete utrácet peníze za kadeřníka, který si za své služby mnohdy účtuje neuvěřitelné sumy, raději se poohlédněte po levnější a jednodušší variatně. Barvy na vlasy již nebývají to, co dříve, obsahují spousty vitamínů, které obohatí vaše kadeře a dodají jim neodolatelný lesk. Ať jste již blondýnka, brunetka, rusovláska a nebo černovláska, vyberete si ze široké škály dechberoucích odstínů, které můžete obměňovat jak si zrovna budete přát.

Barvení vlasů je dnes již běžnou součástí vlasové péče a barvení zkusil téměř každý. Někdo touží po razantní změně barvy, někdo si přeje tu svou jen oživit. Avšak každý chce, aby jeho barva vypadala přirozeně, tedy bez efektu jednolité „helmy“. Při výběru barev tedy respektujete svou přírodní barvu a kvalitu vlasů. Dnes je na trhu mnoho přípravků zohledňující všechny požadavky zákazníků. Po následném barvení nezapomínejte na speciální péči, tedy šampony a balzámy pro barvené vlasy, které zajistí, aby odstíny nebledly a neztrácely lesk.

Loreal Majicontrast

Řada Majicontrast přináší přirozeně vypadající melíry pro tmavé vlasy a to jak barvené, tak i přírodní. Díky Hi Chroma technologii je eliminováno vymývání barvy. Barva se nanáší 1 cm od kořínků a je vhodná pro vlasy tmavší než tmavá blond. Barvení za působení tepla trvá úžasných 15 minut, bez působení tepla 35 minut.

Loreal Majicontrast je sada skvělých melírů, autor: lorealLoreal Majicontrast je sada skvělých melírů, autor: loreal

Avon

Avon vám nově přináší řadu krémových a velice výrazných barev od platinové blond po mahagonově černou. Vyberte si ten správný odstín pro vás. Barva má krémové složení umožňuje mikropigmentům proniknout hluboko do vlasového vlákna a zajišťuje rovnoměrnou, sytou barvu po celé délce vlasů, dokonale kryje šediny. Závěrečnou péčí je báze, která díky obsahu bambuckého másla a technologii Lock-in udržuje barvu sytou a zářivou a prodlužuje její životnost.

Avon nabízí řadu exkluzivních krémových barev, avonAvon nabízí řadu exkluzivních krémových barev, avon

Syoss

Barvy boss jsou jedničkou v domácím barvení, proto jej také používají některé kadeřnické salony. Kromě krémových kvalitních barev máte na výběr i z několika řad prvotřídních zesvětlovačů, které vaše vlasy zesvětlí až o 7 atraktivních odstínů.

Syoss je jednočkou mezi barvami, autor: syossSyoss je jednočkou mezi barvami, autor: syoss

Článek Barvy na vlasy – doma snadno a rychle byl publikován 8. března 2012 v 11.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...