Účesy pro dlouhé vlasy

Tagy:  účesy pro dlouhé vlasy, účes, vlasy, česání, hřeben, sponky, čelenka

Sponzorované odkazy:

Účesy pro dlouhé vlasy

Majitelky extra dlouhých kadeří se sice mohou pyšnit krásným ohonem, ale sami moc dobře vědí, jak náročné je vlasy neustále upravovat a česat, aby vypadaly dobře. Co byste řekla na účes pro dlouhé vlasy, který vám zabere jen několik málo minut a přesto zůstane dokonale upravený po celý, dlouhý den? Pak se podívejte, jak na to a nechte se inspirovat!

Zaplétaný cop patří k nejjednodušším a nejpraktičtějším účesům vůbec, ale ne vždy musí vypadat tak fádně, jak jste byli doposud zvyklí. Pleťte vlasy ledabyle na jednu stranu dle pěšinky, nepoužívejte gumičku, ale konce lehce natupírujte a zafixujte lakem na vlasy s extra tužícím účinkem. Aby byl výsledný efekt trendy, dozdobte jej šátkem v barvě zvoleného oděvu.

I copánek může být zábavný, autor: polyvoreI copánek může být zábavný, autor: polyvore

V jednoduchosti je krása a tímto krédem byste se měli řídit i letošní podzim. Zapomeňte na nepřirozeně vyžehlené či nakulmované kadeře a raději se spokojte s přirozeně zvlněným účesem, ten pouze dozdobte originální sponou či čelenkou s aplikací.

V jednoduchosti je krása, autor: polyvoreV jednoduchosti je krása, autor: polyvore

Tuto sezónu musí milovat snad každá žena, neboť po dlouhé době jsme se slavnostně navrátili k trendu přirozených vlasů. Schovejte proto žehličky, kulmy i fény na vlasy do spodku skříně a soustřeďte se na zdravé a lesklé konečky, které jsou k nezaplacení. Pořiďte si regenerační masku a do oživených vln naaranžujte jednoduchou čelenku s gumou. K obyčejným džínám, delšímu svetru a teniskám nemůžete zvolit lepší look.

Zdravé a leské vlasy jsou základ, autor: polyvoreZdravé a leské vlasy jsou základ, autor: polyvore

Dlouhé vlasy přímo volají po nejrůznějších ozdobách a gumičkách na zhotovení vysokého culíku. Tužící přípravky a gely na vlasy tentokrát nechte být a vytvořte si ležérní účes jak na denní nošení, tak na večerní party. Tupírovacím hřebenem dodejte kadeřím od kořínků trochu objemu a postupně je vyčesejte na temeno hlavy, stáhněte je gumičkou v barvě vlasů a po stranách nechejte pár pramínků.

Vysoký culík letí, autor: polyvoreVysoký culík letí, autor: polyvore

Článek Účesy pro dlouhé vlasy byl publikován 22. října 2012 v 17.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...