Neutrogena – zatočte se suchou pokožkou!

Tagy:  krém, pokožka, pleť, zima, suchá pokožka, krém na ruce, tělové mléko, kosmetika

Sponzorované odkazy:

Neutrogena – zatočte se suchou pokožkou!

Zima je období, které citlivé pokožce dvakrát nepřeje. Studený vítr ji vysouší a sněhové přeháňky ji tvoří podrážděnou a přecitlivělou. Jelikož žijeme v podmínkách, které jsou bližší severskému podnebí než tropickému jihu, nezbývá nám, než se řádně připravit a obrnit se proti nastávajícím mrazíkům. Naštěstí, vědci z Norska, kteří jsou na drsné zimní měsíce zvyklí, představují kvalitní kosmetiku, jenž dokáže s pletí hotové zázraky. Pokud vaše pokožka od listopadu do března připomíná spíše rohožku nezoufejte, přichází severský pomocník, jmenující se Neutrogena.

O značce

Z počátku norská značka vznikla roku 1930 na popud zakladatele Emanuela Stolaroffa, jenž vyvinul speciální péči pro tělo a obličej, která skvěle ladila i s tou nejsušší kůží. Stolaroff po dlouhé roky dodával výrobky firmy Natone a Neutrogena do kosmetických salonů, profesionálním vysážistům filmového průmyslu i do obchodů se speciální kosmetikou. Teprve v roce 1940 se značka dostala do povědomí veřejnosti, a její produkty byli přístupné pro širokou veřejnost. Není proto divu, že ji dnes zná doslova celý svět. Stolaroff považoval mýdlo za cenný produkt který může přinést v Americe velké úspěchy. Z Evropy proto dovážel patentované mýdlo se značkou Neutrogena. Dnes má firma sídlo v americkém Los Angeles a její oficiální název zní Neutrogena Corporation.

Neutrogena je světově známou značky od roku 1930, autor:neutrogenaNeutrogena je světově známou značky od roku 1930, autor:neutrogena

Sortiment

Veškerý sortiment značky Neutrogena je čistě přírodní a pleti naprosto nezávadný. Její široké spektrum je rozšířeno na produkty proti akné, tělové produkty jako je například čistící peeling, tělové hydratační přípravky, obličejové hydratační přípravky, produkty pro čištění pleti obličeje, přípravky pro péči o vlasy, kosmetika pro mužskou pleť, produkty ochrana proti slunečnímu záření a v neposlední řadě také produkty proti vráskám.

Neutrogena body lotion pro suchou pokožku

Toto tělové mléko Neutrogena s norskou recepturou působí hluboko v pokožce a poskytuje dlouhodobou hydrataci po celý den. Vaše pokožka bude vláčná a hedvábně jemná na dotek až 24 hodin od prvního nanesení. Vzhledem ke klinickým studiím zde nehrozí riziko podráždění či přecitlivění.

Tělové mléko Neutrogena hydratuje pokožku po celý den, autor: neutrogenaTělové mléko Neutrogena hydratuje pokožku po celý den, autor: neutrogena

Neutrogena krém na ruce

Parfémovaný krém na ruce poskytuje okamžitou úlevu a ochranu i pro velmi suché a popraskané ruce. Zimní období nechráněnou pokožku rukou zatěžuje a extrémně ji vysušuje, krém proto i ve značně nepříznivých podmínkách zanechá ruce znatelné jemnější a vláčnější. Krém na ruce Neutrogena je doporučován i českými dermatology.

Krém na ruce s olejovou složkou zvláční i ty nejsušší ruce, autor: neutrogenaKrém na ruce s olejovou složkou zvláční i ty nejsušší ruce, autor: neutrogena

Článek Neutrogena – zatočte se suchou pokožkou! byl publikován 9. prosince 2011 v 20.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...