Vlasový keratin – nepostradatelná složka vaší hřívy

Tagy:  Vlasový keratin, serum, olej, maska, vlasy

Sponzorované odkazy:

Vlasový keratin – nepostradatelná složka vaší hřívy

Možná jste se doslechly o keratinu v podobě prodloužených vlasů, které drží právě díky této složce. Málo kdo však ví, že keratin je obecně ústředním složením každého našeho vlasu. Používáním škodlivých fénů na vlasy a nekvalitních žehliček své krásné vlasy potřebného keratinu zbavujeme. Hříva je potom poškozená, matná, lákavá a slabá. Abyste obnovili krásu a lesk vašich bohatých a léty barvením zničených vlasů, obstarejte si vlasová séra a oleje s obsahem keratinu, jenž vašim vlasovým kutikulám dodá opět zdraví a chuť růst.

Brazilské sérum

Brazilské sérum pro krásu vašich vlasů, s komplexem hydrolyzovaného keratinu a Aloe Vera vám navrátí sebevědomí. Vedle extraktu Aloe Vera, obsahuje pro vlasy „životně“ důležitý keratinový hydrolyzát, který se podílí na hloubkové regeneraci poškozených vlasů. Sirné aminokyseliny z hydrolyzátu umožní chemické obnovení pojivových sirných můstků ve vlasech a tím je zpevní a zregenerují. Na procesu obnovy se významně podílejí i aktivní složky extraktu Aloe Vera. Kyselé pH dokonale zahladí vlasové šupinky, vlasům vrátí chybějící tuk, přírodní lecithin dodá vlasům lesk. Tato kůra je vysoce efektivní proto, že působí na vlasy po celou dobu po aplikaci až do dalšího mytí vlasů. Zpevnění vlasů je až o 100 % a je mechanicky měřitelné.

Vlasový keratin je nepostradatelnou složkou, autor: basalliVlasový keratin je nepostradatelnou složkou, autor: basalli

Vlasový olej

Vlasový olej pro lesk a hydrataci s vůní exotického orientu. Moderní kosmetický prostředek pro uhlazení a výživu sušších, vlnitých a kudrnatých vlasů dokáže doslova zázraky. Brazilský keratin zpevňuje vlasové konečky, dodává vlasům lesk a objem, chrání před nepřízní počasí a před UV zářením. Praktický prostředek díky kterému můžete kdykoli během dne dodat svým vlasům potřebnou hydrataci a lesk. Malé množství přípravku nastříkejte na dlaně a lehce vetřete do vlasů. Nepoužívejte bezprostředně před barvením, trvalením a zesvětlením vlasů.

Keratinová maska

Ošetřující maska Keratin Shot proniká do hloubky vlasů posilujícím systémem Multivel. Spojí kutikulu a kortex s použitím molekul keratinu. Maska obnovuje přirozenou vlhkost, hebkost a lesk. Speciální přípravek navrátí vlasům již ztracenou vláhu a zdraví vzhled.

Obnovte svůj přirozený vlasový keratin, autor: joanne kanishObnovte svůj přirozený vlasový keratin, autor: joanne kanish

Článek Vlasový keratin – nepostradatelná složka vaší hřívy byl publikován 3. dubna 2012 v 11.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...