Flowin – cvičte zdravě a pohodlně

Tagy:  Cvičení, hubnutí, kilogramy, váha, postava, zdraví, pohyb, podložka, cvičební program

Sponzorované odkazy:

Flowin – cvičte zdravě a pohodlně

Chtít zhubnout je jedna věc, ale celkový proces zahájit a úspěšně jej dokončit je věc druhá a podstatně obtížnější. Hubnutí vám může chtě nechtě zabrat i několik let, než přijdete na to, jaká metoda speciálně vám vyhovuje. Někomu postačí lehce upravit jídelníček, jiné osobě se osvědčí častá chůze a další jedinec je závislí na osobním trenérovi a drsné dietě. Kromě faktu, že chcete shodit záleží také na tom, jaký máte metabolismus, genetické dispozice a hlavně, jak velký váhový úbytek si představujete. Zbavit se přebytečných pěti kilogramů by neměl být problém, avšak zvažujete-li přejít z konfekční velikosti XL na S, budete muset trochu více zabrat.

Cvičení flowin je velice zdravé, autor: kelly postmanCvičení flowin je velice zdravé, autor: kelly postman

Jednou ze skvělých metod jak své tělo dostat do kondice a v brzké době jej zbavit špíčků je švédská ,,receptura“ zvaná flowin. Cvičební program dokáže plně nahradit veškeré fitness aktivity. Je založen na přirozených a plynulých pohybech bez doskoků a zatížení kloubů. Při cvičení se využívá jen hmotnost těla. Je to nejen tréninkový koncept, ale také cvičební nástroj. Ten je složen z velké podložky, tréninkové plochy a sady malých podložek pro ruce, nohy, kolena a lokty. Během jediného cvičení se aktivuje řada svalových skupin, a tím dochází k funkčnímu silovému tréninku. Využitím různých stupňů podpory si uzpůsobujete cvičení svým možnostem a každý, bez ohledu na věk a dosavadní trénink, tak může dosáhnout maximálních výsledků. Cviky mají charakter koncentrovaných frikčních pohybů, které se vykonávají pomocí tření podložek o tréninkovou plochu. Intenzita zátěže odpovídá hmotnosti těla a tlaku, který při cvičení vyvíjíte.

Ohromnou výhodou flowinu je multiúčelovost. Můžete jej provádět kdekoliv, kdykoliv a za doprovodu povzbudivé hudby, jenž si sami připravíte dle vlastní libosti. Flowin je nejenom zábavný a hravý, ale také působí jako velice zdravá alternativa cvičení. Díky užití hmotnosti vlastního těla tak posilujete klouby, kosti a svaly. Po delší době budete kromě vitality oplývat energií a pružností. Intenzitu celkového tréninku a míru zátěže přizpůsobujete svým aktuálním potřebám. Nezáleží na věku ani na vaší kondici. Pokud vás nebaví cvičení o samotě a vyhledáváte společnost, udělejte si s přítelkyněmi dvakrát týdně místo posezení u vína flowin odpoledne. Společně si zacvičíte a každá se budete cítit svěží, zdravě a jako znovuzrozená.

Cvičit můžete takřka kdekoliv, autor: melandrosCvičit můžete takřka kdekoliv, autor: melandros

Článek Flowin – cvičte zdravě a pohodlně byl publikován 28. května 2012 v 15.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...