Opalovací krém daylong – opalujte se zdravě

Tagy:  krém, daylong krém, opalovací krém, opalování, relaxace, slunce, voda, děti

Sponzorované odkazy:

Opalovací krém daylong – opalujte se zdravě

Léto jde ruku v ruce s opalováním a koupáním. Horké dny ponoukají k vodním aktivitám a písečné pláže lákají k lenošení. Sluníčko nám přináší dobrou náladu a spoustu legrace, avšak spolu s opalováním se naskýtá otázka ohledně zdraví, neboť i přemíra slunečních paprsků způsobuje nepříjemnosti v podobě alergických reakcí či dokonce rakoviny kůře. Abyste těmto nemocem hravě předešli, pořiďte si řadu opalovacích přípravků daylong, jenž vám v těchto horkých dnech budou skvělým pomocníkem.

Krém Daylong je ochranný opalovací přípravek ve formě lipozomálního lotia vyvinutý švýcarskou firmou Spirig. Krém Daylong byl navržen tak, aby splňoval ty nejvyšší nároky očekávané od produktů sluneční ochrany, které si kladou za cíl chránit zdraví člověka před nebezpečnými účinky slunečního záření. Krém je kosmeticky přijatelný a snadno se roztírá, obsahuje širokospektrální a účinné UV filtry, neobsahuje parfém ani barviva a má nejen ochranné, ale i hydratující vlastnosti. Lipozomální krém Daylong si lze koupit výhradně v lékárně, kde vám zároveň odborníci poskytnou rady, jak se chránit před slunečním zářením přes celý rok.

Lipozomální přípravky Daylong jsou testovány ve sladké i slané vodě, přičemž v obou případech se dosáhl výsledek extrémně odolný vůči vodě. ppužívání tedy umožňuje výrazně redukovat denní doporučenou dávku v porovnání s ostatními přípravky, které se smývají.

Daylong pro děti je ideální ochrana, autor: daylongDaylong pro děti je ideální ochrana, autor: daylong

Daylong baby 30

Daylong baby 30 je speciální preparát určený na ochranu kůže kojenců a na ochranu velmi citlivé kůže, jak název sám napovídá. Ochrany před UVA a UVB zářením se dosáhne pomocí mikropigmentů, které vytvoří na kůži jemný a prakticky neviditelný film, ten odráží nebezpečné UV záření. Daylong Baby neobsahuje parfém ani chemické filtry, proto je zvlášť vhodný pro kůži kojenců a malých dětí. Na rozdíl od přípravků s chemickými filtry je možné přípravek aplikovat bezprostředně před kontaktem se sluncem.

Daylong po opalování

Daylong Aprés je lipozomální krém určený k ošetřování pokožky po sluneční expozici a taktéž po koupeli. Složení je velice chladivé, obsahuje zklidňující látky a vitamín E, neobsahuje nebezpečné konzervační látky. Krém je bez konzervačních látek a emulgátorů, také je hypoalergenní, netoxický, nekomedogenní, rychle se vstřebává, nezanechává mastné stopy, nelepí a neleskne se. K tomu všemu je decentně parfémovaný.

Pořiďte si kvalitní opalovací krémy, autor: daylongPořiďte si kvalitní opalovací krémy, autor: daylong

Článek Opalovací krém daylong – opalujte se zdravě byl publikován 28. června 2012 v 15.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...