Decolen – krásné poprsí bez plastické operace

Tagy:  poprsí, prsa, ňadra, pevnější dekolt, hrudník, příroda, tabletky

Decolen – krásné poprsí bez plastické operace

Krásný a plný dekolt je snem snad každé ženy a dívky, ale jak docílit bujného poprsí, pokud k vám příroda nebyla štědrá? Ve světě funguje jakési nepsané pravidlo, štíhlé slečny mají plošší hrudník a naopak ty, které pán bůh obdařil se mohou pochlubit také větším pozadím. Naprostou výjimkou jsou ideální míry a k tomu krásný, plný dekolt. Ty, které jsou svými drobnějšími ňadry znepokojené a touží po větší velikosti vše obvykle řeší plastickou operací, která je čím dál dostupnější. Avšak jako jakákoliv jiná plastika, obnáší i modeláž prsou jisté komplikace, které mohou trvat několik let a pacientce zasahovat do života. Zapomeňte na nesmyslné silikonové implantáty a raději vsaďte na podstatně levnější a především zdravější variantu – Decolen.

První a důležitou zmínkou je fakt, že tablety Decolen jsou čistě na přírodní bázi z rostlinných extraktů, jež nezatěžují organismus. V tabletách tak najdete anděliku čínskou, chmel otáčivý či smldinec. A pro koho je Decolen určen? No prakticky pro všechny dívky a ženy nehledě na věk, jež touží po plnějším dekoltu a krásném tvaru poprsí. Mezi nejhojnější klientky patří maminky, kterým se vlivem těhotenství a kojení zhoršila kvalita prsní tkáně, která přímo volá po zpevnění.avšak nečekejte okamžité zázraky, neboť účinek Decolenu v tabletách je velice individuální a ovlivněn spoustou vnějších i vnitřních faktorů. Většina žen, které Decolen pravidelně užívaly, však zpozorovala očekávanou změnu v podobě zpevnění a zlepšení tvaru prsou.

mějte větší poprsí přírodní cestou, autor: Ian Gould2011mějte větší poprsí přírodní cestou, autor: Ian Gould2011

Z nepříznivých vedlejších účinků opravdu nemusíte mít strach, Decolen je doplněk stravy čistě rostlinného původu a tak na špatnou pleť, úbytek či naopak přibírání na váze není možné. Tabletky samozřejmě nepůsobí ani jako spouštěč nemocí či virů. Mějte také na paměti, že výrobek nenahrazuje běžnou pestrou stravu, proto se musíte nadále stravovat tak, jak jste byly doposud zvyklí. Pokud máte předepsány jakékoliv léky, poraďte se o vhodnosti současného užívání Decolenu s lékařem.

Decolen tabletky nepůsobí jenom na povrchu, ale postupují zevnitř až do nejspodnějších a nejtužších vrstev prsní tkáně, kterou vyživují a podporují k větší činnosti, než doposud. V případě, že během užívání pocítíte občasné bolesti v oblasti ňader, neděste se, je to naprosto běžné.

Článek Decolen – krásné poprsí bez plastické operace byl publikován 3. srpna 2012 v 15.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...