Pedikůra – co od ni čekat?

Tagy:  nohy, chodidla, paty, kůže, pokožka, ošetření nohou, nehty, lak

Sponzorované odkazy:

Pedikůra – co od ni čekat?

Krásně upravené ruce bez okousaných kůžiček a nevzhledně vypadajících nehtů jsou tabu. Každá z nás se snaží dodat svým nehtům krásu, ať už přirozenou cestou či pomocí gelových nehtů, které dnes najdete doslova na každém rohu a za velice dostupné ceny. Sice máme do puntíku vyleštěné nehtíky a hladké ruce, za to však velmi často zapomínáme na naše nohy, které si zaslouží stejnou, možná dokonce důkladnější péči. Vzhledem k tomu, že je neustále namáháme, dáváme zabrat jak patám, tak jednotlivým prstům. Kůže na nohou je potom hrubá, suchá a loupající se. Vyhýbáte se jako čert kříži pedikůře, neboť vám vaše kamarádka řekla, jak moc je to bolestivá a nepříjemná procedura? Říká se, že na každém šprochu je pravdy trochu a bohužel i pedikůra, která by měla být relaxační procedurou se může stát noční můrou, na kterou budete chtít co nejrychleji zapomenout. Zbavte se svého strachu a vyberte si takové studio, kde se vám dostane té nejlepší péče, po které vaše zmožené a unavené nohy prahnou…

Dbejte na recenze

I výběr místa, kde vám provedou kvalitní ošetření nohou se může stát několikadenní záležitostí. Pakliže trpíte strachem, co vás tam může čekat, určitě tento proces nepodceňte. A že nevíte, dle čeho vlastně vybírat? V první řadě dejte na recence od známých a kamarádů. Pokud vám několik lidí řekne, že právě zde si užili neuvěřitelnou hodinu odpočinku, pak se nemusíte opaku. Určitě nepodceňte ani webové stránky. Jistou společnost či kosmetické centrum si najděte a kompletně jej prostudujte, aby vás na místě nemělo co překvapit.

Pejikůra by měla být příjemnou procedurou, autor: studiozeenPejikůra by měla být příjemnou procedurou, autor: studiozeen

Chtějte nejlepší

jakmile dorazíte na pedikůru, chtějte vždy to nejlepší a rozhodně vše, co bylo uvedeno na letáku nebo v ceníku. Některá studia mají ve zvyku své zákazníky šidit a místo 60 minut se jim věnovat pouze 50 minut a podobně. Pakliže na lístku stálo, že je lakování nehtů zdarma, vyžadujte jej, máte na to svaté právo! Nebojte se říct si také naopak, co nechcete. Pokud víte, že je vám opravdu bytostně nepříjemné broušení prstů, pedikérce to oznamte dopředu.

Nezapomeňte na nehty

Nohy, to nejsou jenom chodidla a pedikůra nepředstavuje pouze úpravu kůže a ujemnění pat penzou. Nehty jsou stejně tak důležité, proto se nebojte požádat o jejich úpravu a následné nalakování pestrobarevným lakem nebo jemnou nude barvičkou. Některé salony dokonce poskytují i aplikaci gelu.

Nebojte se ošetření nohou, autor: creativemodelsNebojte se ošetření nohou, autor: creativemodels

Článek Pedikůra – co od ni čekat? byl publikován 25. října 2012 v 00.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...