Jaké sporty se k vám dle horoskopu hodí?

Tagy:  sport, aktivity, znamení, pohyb, strava, jídelníček, zdravý styl

Sponzorované odkazy:

Jaké sporty se k vám dle horoskopu hodí?

Každý, kdo chce mít pevné tělo bez zbytečných tukových polštářů ví, že pouze omezit sladkosti a vynechat tučná jídla nestačí. Ke zdravému životnímu stylu a vitalite patří neodmyslitelně také pohyb a pravidelné sportování. Ovšem co baví jednoho, nemusí naplňovat tužby a potřeby jiného. Poraďte se proto s horoskopem, které sporty jsou právě pro vás ideální a kterým byste se měli pravidelně věnovat.

Rak Štír a Ryby

Tato znamení si sice nejsou až tak podobná a existuje mezi nimi nespočet neshod a nesrovnalostí, co se sportu týče, mají mnoho společného. Pokud jste vy i váš partner či kdokoliv blízký v jednom z těchto znamení, můžete se sportovním činnostem věnovat společně a trávit tak více drahocenného času pospolu. Tato znamení jsou charakteristická klidem a úzkými vztahy, měly by se proto vyvarovat příliš silovým a rychlým sportům a zaměřit se naopak na bojové sporty, na jógu, pilates, thai chi nebo plavání a jakékoliv vodní sporty.

Blíženci, Váhy, Vodnář

Tato znamení jsou od přírody velice temperamentní a aktivní, neznají nudu, nepotřebují příliš spánku ani relaxace a nejvíce je dostane, když si dají pořádně do těla a vydají ze sebe veškerou energii. Patříte-li k těmto aktivistům, věnujte se jakémukoliv tanci, běhu, spinningu, ale také kolektivním sportům v podobě volejbalu či basketbalu.

Býk, Panna, Kozoroh

Tato znamení jsou hloubavějšího a citlivějšího charakteru, stojí nohama pevně na zemi a vyhledávají zatěžkávací zkoušky, které mohou být i fyzicky náročné. Ideální pro Býka, Pannu či Kozoroha je proto pilates, jóga, bikram jóga, ale také běhání, aerobik, lyžování, bruslení, všechny druhy tance a samozřejmě dřina ve fitness centru.

Beran, Lev, Střelec

Tato znamení se vyznačují svým temperamentem, optimismem, nekonečnou chutí k životu a sebestředností, kolektivní sporty jim proto radost rozhodně neudělají. Co je ovšem jak pro Berana, Lva tak pro Střelce naprosto ideální, je tanec, posilovna, běhání, aerobik a nebo kick box.

Článek Jaké sporty se k vám dle horoskopu hodí? byl publikován 9. ledna 2014 v 12.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...