Zbavte se bolesti zad, víme jak na to

Tagy:  záda, bolest zad, akupunktura, stimulace, bolesti, iplikátor

Zbavte se bolesti zad, víme jak na to

Bolesti zad postihují snad každého a často bývají i častou příčinou pracovní neschopnosti. Mohou být dlouhodobé, opakované a mnohdy až velmi nepříjemné. Pokud trávíte hodně času u počítače, sezením na židli ve strnulé poloze, nepřirozeně namáháte páteř a navíc jste ve stresu, musí se to na vás někde projevit.

Bolesti zad

Jen řekněte, setkali jste se někdy s nepříjemnou bolestí zad v kříži, nebo za krkem? Myslím si, že každý si ji dokáže živě představit. Dnešní doba bohužel není k našemu zdraví nikterak milosrdná. Většina zaměstnání si vyžaduje práci u počítače, sezení v autě, nošení těžkých nákupních tašek, dlouhodobé stání, ohýbání apod. Není divu, že naše záda pak trpí.

Iplikátor

Víte o způsobu, jak se zbavit bolesti zad? Vyzkoušejte tzv. Iplikátor – zdravotní pomůcka, kterou zajisté oceníte i Vy. Nezanedbávejte prevenci, myslete na vaše zdraví.
Znáte Iplikátor? Možná, že vám samotný název nic neříká, můžete se podívat tady. Na první pohled vypadá jako obyčejná podložka, která je posázena hroty. Právě tyto hroty působí svým tlakem k podráždění receptorů a k rozšíření cév.
Díky Iplikátoru se prokrvuje kůže a nabudí ve vás příjemné pocity, podporuje imunitní systém, postará se o odplavení zplodin metabolismu, relaxaci svalů, dokonce dokáže zmírnit problémy s nespavostí, uleví od bolestivých svalových křečí atd.

Nepostradatelný pomocník

Iplikátor můžete používat nejen doma, ale také v práci (pokud vám to pracovní náplň dovolí), vhodný je též do auta či na dovolenou.
Nejčastěji se přikládá podél páteře v poloze ležmo anebo přímo na bolestivé části těla. Kdo tuto zázračnou pomůcku vyzkoušel, mnohdy pocítil úlevu již po prvním používání.
Nebojte se hrotů, neublížíte si. Možná se vám bude prvních pár minut zdát, že vás tato léčivá podložka spíše bolí, ale vydržte, cca po dvou minutách se mění na pocit příjemného tepla.

IplikátorIplikátor

Žádné prášky

Lidé mnohdy při prvních příznacích bolesti zvolí řešení v lécích a různých tabletkách. Ovšem problém se stejně nevyřeší, pouze se vám dočasně uleví. Navíc se na lécích můžete snadno stát závislí. Lepším řešením je Iplikátor, který vám poskytne úlevu na základě masírování akupresurních bodů. Navíc se v centrálním nervovém systému vytváří peptidy podobné morfinům – endorfinům, tzv. hormonům štěstí. Jedná se o látkovou podložku, která je klinicky testovaná a cenově dostupná.

Použít tuto „pichlavou“ podložku můžete kdykoliv během dne, ovšem nezapomínejte dbát na dobu aplikace, kterou výrobce doporučuje. Iplikátor mírní všechny typy bolestí, doma se vám zajisté neztratí.

Článek Zbavte se bolesti zad, víme jak na to byl publikován 15. května 2015 v 01.30 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...