Pravda o účincích baňkování

Pravda o účincích baňkování

Baňkování je jedna z alternativních technik, jak pomoci lidskému organismu najít sílu, aktivovat energii a nastartovat samoléčebné procesy. Historie metody sahají až ke starým kulturám. Hojně ji využívali staří Egypťané. Podstatou se nezměnila, prováděním trochu ano. Proč byste měli neduhy řešit právě pomocí baněk a jak?

Šetrnější a současně efektnější

Baňkování vychází z učení o akupunkturních bodech tradiční čínské medicíny. Hovoří o tom, že různé body na těle jsou propojeny s orgány a působením na ně je možné přimět tělo, aby fungovalo v celkové harmonii. Ve své podstatě se baňkování podobá akupunktuře, jenže se nepoužívají jehličky, ale na tělo se přisávají malé či větší masážní baňky, což je mnohem příjemnější. Baňky vytváří podtlak, čímž regulují tok krve. Výrazně prokrvují danou část těla, aktivují akupunkturní body. Současně dojde k okysličení a celkovému prohřátí dané oblasti.

Hlavní účinky baňkování

Metoda má celou řadu účinků:

  • působí pozitivně na lymfatický systém,
  • odplavuje škodliviny z těla,
  • podporuje činnost mazových a potních žláz,
  • ulevuje od lokální bolesti,
  • stimuluje vnitřní orgány,
  • podporuje regeneraci kůže,
  • působí aktivačně na vnitřní orgány.

Jde to zvládnout i doma!

Aby bylo dosaženo největšího efektu, je nutné mít znalosti. Baňky nelze na tělo aplikovat nahodile. Než v domácích podmínkách začnete, řádně si vše nastudujte. Je možné navštívit kurzy, vzdělávat se pomocí internetových návodů apod. Druhým předpokladem úspěchu jsou kvalitní skleněné baňky. Nešetřete na nich. I když má metoda kořeny v Číně, neznamená to, že všechny čínské pomůcky jsou tím nejlepším, co lze mít. Nekvalitní baňky poznáte na první pohled, sklo je poměrně tenké. Měla by vás zarazit i nízká cena. Je zodpovědnější investovat více a mít jistotu, že baňky budou působit tak, jak mají. Kvalitní baňky koupíte například na wellea.cz.

Článek Pravda o účincích baňkování byl publikován 10. prosince 2016 v 20.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...