Rehabilitujte po operaci kloubu správně a efektivně. Zkuste motodlahu

Rehabilitujte po operaci kloubu správně a efektivně. Zkuste motodlahu

Jaro je tu a s ním se zvyšuje počet úrazů kolene, které vznikají při běhání nebo třeba při fotbale. Jste po operaci kolene, nebo se na ni chystáte, a rádi byste se po úraze rychle dostali zpět do formy? Rehabilitujte s motodlahou. Víte, kde si ji vypůjčit?

Motodlaha je tím správným řešením

Po ošklivém úraze kolene, který končí operací a náročnou a zdlouhavou rehabilitací, je nejefektivnějším a nejbezpečnějším řešením sáhnout po motodlaze. Motodlahu využívají profesionální sportovci, kteří si přivodili úraz při hokeji, fotbale, krasobruslení, tenise, motocrossu a dalších velmi rizikových sportech. Motorová dlaha se hodí také pro běžce, atlety, pro milovníky horské turistiky a seniory. Motodlahu si vypůjčíte v půjčovně motodlah www.pujcovnamotodlahy.cz. Rehabilitační přístroj slouží k zajištění kontinuálního pasivního pohybu postižené končetiny. V praxi to neznamená nic jiného, než že do motodlahy vložíte končetinu s nemocným kloubem, spustíte přístroj a ten rehabilituje.

Motodlaha Artromot K1Motodlaha Artromot K1

12 důvodů, proč využít motodlahu

  • Rehabilitujete efektivně a pravidelně.
  • Motodlaha pracuje s končetinou správně a nemůže dojít k poškození kloubu.
  • Lékařské studie prokázaly, že zvyšuje rozsah pohybu v kolenním kloubu.
  • Snižuje se bolest v operované končetině.
  • Rehabilitace není nepříjemná a končetina se rozhýbe postupně.
  • Pravidelná rehabilitace s motodlahou pomáhá pacientovi, aby se rychleji dostal do formy.
  • Díky motodlaze se včas obnoví pohyblivost kloubů.
  • Eliminuje se vznik možných komplikací z důvodu dlouhodobého znehybnění končetiny.
  • Klouby nezatuhnou.
  • Otok se vstřebá dříve.
  • Podporuje se zhojení chrupavek a vaziva.
  • Zlepší se lymfatická cirkulace měkkých tkání v kolenním kloubu.

Které klouby mohu s motodlahou rehabilitovat?

S motodlahou můžete rehabilitovat kolenní a kyčelní kloub. Na koleno a kyčel slouží jedna motodlaha. Motodlahu využijete také na rehabilitaci ramene, kotníku, lokte, zápěstí a prstů. Na každou uvedenou část těla se používá speciální motodlaha. Mezi kvalitní a vyhledávané motodlahy patří přístroje značky Artromot.

Motodlaha na koleno a kyčel

Na koleno a kyčel se používá nejčastěji rehabilitace motodlahou Artromot K1, která se snadno nastaví, nemusí se přestavovat zvlášť pro pravou a levou končetinu, snadno ji přemístíte, vejde se do kufru osobního auta a váží pouhých 11 kilogramů. Zaručuje anatomicky správný pohyb nohy, plynule se nastaví rychlost až do 200°/ min, má maximální rozsah pohybu v kolenním kloubu od -10º v extenzi a do 120º ve flexi. Na motodlaze je také protiskluzová podložka, podpěra stehna, lýtka a botička. U kolenního kloubu je flexe/extenze –10° – 0° – 120°, u kyčelního kloubu se pohybuje mezi 0° – 7° – 115°.

Na jaké zranění se motodlaha používá

  • Motodlahu využijete po artrotomii (menisektomie, artroskopie).
  • Pomáhá při rehabilitaci artroplastik, včetně implantace endoprotézy.
  • Je vhodná při operativně zajištěné fraktuře, po zásahu na měkkých tkáních poblíž kloubu.
  • Můžete s ní rehabilitovat po operativní výměně svalů, korekční osteotomii, resekci tumoru poblíž kloubu, artrolýze, proběhlých zánětech.
  • Oceníte ji při distorzi a zhmožděnině kloubů.
Motodlaha Artromot K2Motodlaha Artromot K2

Jak si motodlahu vypůjčit?

Motodlahu si můžete půjčit v půjčovně motodlah www.pujcovnamotodlahy.cz. Po výběru motodlahy zavolejte na telefonní číslo +420 602 155 136, nebo napište na info@proormedent.cz a domluvte si s vyškoleným personálem předání motodlahy. Pokud nevíte, která motodlaha je pro vás nejlepší, personál vám po telefonu nebo online velmi rád poradí. Motodlahu si můžete nechat poslat zdarma až k vám domů. Doprava zdarma platí pro Prahu, při půjčení na alespoň sedm dní, a pro střední Čechy, u 14 denního půjčení. Přístroj si můžete vyzvednout také osobně. Denní půjčovné stojí 250 Kč i s DPH, vypůjčení od 31. dne vyjde na 220 Kč i s DPH.

MD: Jste po operaci kolene, nebo se na ni chystáte, a rádi byste se po úraze rychle dostali zpět do formy? Rehabilitujte s motodlahou.

Článek Rehabilitujte po operaci kloubu správně a efektivně. Zkuste motodlahu byl publikován 13. března 2019 v 14.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...