Kouč se stane vaším průvodcem za lepším životem

Kouč se stane vaším průvodcem za lepším životem

Přemýšleli jste někdy nad tím, že ty skutečně důležité věci se ve škole nenaučíme? Jak žít šťastný a vyvážený život? Jak být zdravější? Kde si hledat nové zaměstnání a co pro to udělat? Jakým způsobem zvýšit svůj výkon? Co musíte obětovat pro spokojené a šťastně vztahy? Na většinu z těchto otázek neexistuje jednoznačná odpověď. Přesto je na světě někdo, kdo vám takové odpovědi dá. Kouč.

Kouč vám pomůže se zorientovat v životních možnostechKouč vám pomůže se zorientovat v životních možnostech

V Česku ještě není příliš rozšířený. V současnosti nabízí koučink Praha a další větší města, na maloměstě se s ním spíš nesetkáte, a pokud o něj budete stát, nezbyde vám nic jiného než dojíždět, případně si domluvit online schůzky. A proč se za ním vůbec vydat? Důvody jsou různé.

Kouč vám pomůže dostat z vašeho života maximum

Jste ve svém životě spokojení? Chtěli byste dokázat něco víc? Sám se k tomu člověk často donutí jen těžko, kouč ho velmi vhodným způsobem nasměruje, pomůže mu naplánovat jasnou cestu k dosažení cíle.

Pozor, kouč rozhodně není psycholog ani psychoterapeut. Jestli se nacházíte v životní krizi a obtěžují vás depresivní stavy, vyhledejte raději psychologa či psychoterapeuta. Kouč je tady od toho, aby dokázal zlepšit váš již tak dobrý život. Posune vás vpřed, přiměje vás k využívání svého potenciálu na maximum.

Příjemně si popovídáte a odejdete plni inspirace

Jak tohle všechno kouč dokáže? Postačí mu k tomu rozhovor s vámi. Obvykle si na vás vyhradí hodinu až dvě, popovídá si s vámi o tom, čeho chcete dosáhnout, a následně vás bude vhodnými otázkami směřovat ke správné cestě. Kouč je někdo, kdo ve vás dokáže probudit přesvědčení, že to dokážete, vytáhne z vás všechny síly a přivede vás až k cíli.

Nevěříte? Zkuste to. Ozvěte se například paní Dagmar Mištíkové, která působí jako kouč Praha. Její sezení probíhají nejen v Praze, ale i v jiných lokalitách, a dokonce nabízí koučing přes Skype. První sezení je k dispozici zdarma. Uvidíte, že vás nadchne.

Článek Kouč se stane vaším průvodcem za lepším životem byl publikován 12. srpna 2020 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...