Diskuse ke článku Probiotika, malý velký pomocník

Probiotika pro miminka

Napsal/a: Anetaa

Přidáno: 13.04.2012 13.43

Odpovědět

Dobrý den. Nemáte někdo zkušenosti s probiotiky pro miminka? Malá má nějaké potíže, ale chtěla bych pro ní nějaké opravdu dobré, přírodní probiotika, které by jí opravdu pomohly. Něco jsem slyšela o Biopronu Junior … ale nevím o tom nic. S tím někdo zkušenosti máte?

Probiotika pro miminka

Napsal/a: katka

Přidáno: 20.04.2012 11.21

Odpovědět

Dobrý den. Nám Biopron Junior vždycky pomohl, je moc dobrý. To určtiě vyzkoušejte. Doporučují ho všichni. Naší malé maximálně pomohl.

Probiotika

Napsal/a: Martule

Přidáno: 22.12.2013 20.30

Odpovědět

Nezbývá mi než souhlasit, probiotika jsou alespoň v mém případě opravdu malý velký pomocník. Osobně jsem vždycky byla proti všem těm chemickými lékům a přípravkům, na bolení hlavy jsem hodně pila namísto nějakého brufenu, až když byla bolest či problémy neúnosné, nasadila jsem lék, ale jinak se jim vyhýbám jako čert kříži, takže probiotika, která jsou v podstatě přírodního původu a jedná se o něco, co máme v těle my samy, jsem uvítala. Další věcí je ale i to, aby si člověk, jak sami píšete, dobře vybral. Já jsem zkoušela několik probiotik, než jsem našla ty, které zabírají přímo mně. Navíc jde i o to, jaký problém primárně mají léčit, já teď třeba beru biopron s trávicími enzymy, který obsahuje více těch enzymů a zlepšuje tak trávení, ale zase asi méně ovlivňuje imunitu. Takže dobře vybírat je základ, každopádně děkuji za váš článek :)

Probiotika

Napsal/a: Aleš

Přidáno: 20.06.2016 20.14

Odpovědět

V naší rodině už nějakou dobu nesmí probiotika v lékárničce chybět. Je to konkrétně Probiolact. Posilují imunitu, pomáhají při užívání antibiotik, pomáhají na jakékoli střevní potíže. Zkrátka malý zázrak.

Diskuze k článku

Aktivní odkazy nejsou v komentářích povoleny