Epilátory – snadná cesta k hebké pokožce

Tagy:  Braun, Rowenta, Remington, holení, ochlupení, pokožka

Sponzorované odkazy:

Epilátory – snadná cesta k hebké pokožce

Nepříjemné ochlupení je součástí Pravěku, čili dávnou minulostí, ženy jednadvacátého století se potrpí na hladkou kůži, příjemnou na dotek. Zbavit se veškerých chloupků, nejen na nohou, bývá zdlouhavou záležitostí, kterou pro fantastický vzhled musíme vykonat, avšak existují cesty, jak proces výrazně zkrátit a prodloužit jeho efekt. Zázrakem v oblasti estetiky se staly špičkové epilátory, jenž vás zbaví chloupků během pár minut a poté jej můžete až na tři týdny odložit, neboť jsou vysoce účinné.

Co je vlastně epilátor

Jedineční strojek pracuje na suché i mokré bázi, při níž epilací vytahuje chloupky i s kořínky. Jelikož si poradí i s ochlupením o délce 5 mm, nemusíte si jej ,,pěstovat“, abyste ho následně vytrhaly pomocí epilátoru. Výhoda epilace tedy spočívá v její trvanlivosti, po oholení budou vaše nohy či třísla krásně hebká až po dobu 14 dní, kdy se začnou opět objevovat ,,zárodky“ menších chloupků, ty vyepilujete následující týden. Ve zkratce je tedy epilační účinek až třítýdenní záležitost. Pokud jste vlastníky citlivé pokožky, vyhledejte přístroj s menším počtem pinzet a se systémem ochrany pokožky, která nabízí menší vibrace a chlazení pro zpříjemnění procedury. Epilátory se podobně, jako zubní kartáčky, řadí do oblasti intimní hygieny, není proto vhodné je půjčovat. Kvalitnější epilátory obsahují také výměnné nástavce například pro oholení intimních partií či podpaží. Snad jedinou nevýhodou těchto přístrojů je mírná bolestivost během holení.

Braun SilkEpil

Inovativní holící strojek s nástavnou hlavicí umožňuje holení jak na sucho, tak na mokro za použití holící pěny či gelu. Jedinečná technologie odstraní i chloupky o velikosti zrnka písku, protože pinzety vždy zůstanou v těsném kontaktu s pokožkou v optimálním úhlu. Chloupky dorůstají pomaleji, jsou jemnější a vaše pokožka zůstane hedvábně hladká až neuvěřitelné 4 týdny. Ke strojku obdržíte také omyvatelné pouzdro, čistící kartáček a krytku na nástavce.

Braun je známá značka elektrospotřebičů a epilátory nejsou výjimkou, autor: BraunBraun je známá značka elektrospotřebičů a epilátory nejsou výjimkou, autor: Braun

Rowenta Extreme

Strojek Extreme je speciálně vyvinut pro citlivou pokožku, proud chladivého vzduchu okamžitě osvěží kůži a epilace je tak prakticky bezbolestná. Kromě výměnných nástavců máte k dispozici také exfoliační hlavu, proti zarůstání chloupků, jenž vypadají nevzhledně a způsobují bolestivé hnisání. Typicky dámský strojek je k mání v elegantní zlato bílé barvě.

Rowenta Extreme je epilátor určen pro citlivou pokožku, autor: RowentaRowenta Extreme je epilátor určen pro citlivou pokožku, autor: Rowenta

Remington

Strojek, řadící se svou výkonností již k dražším modelům byl klinicky testován řadou dermatologů. Jeho jedinečná technologie rychlého impulsu naprosto bezbolestně odstraní veškeré chloupky takových způsobem, že vaše pokožka zůstane neodolatelně hladká až 12 týdnů.

Remington se kromě výroby žehliček na vlasy úzce věnuje i epilačním strojkům, autor: RemingtonRemington se kromě výroby žehliček na vlasy úzce věnuje i epilačním strojkům, autor: Remington

Článek Epilátory – snadná cesta k hebké pokožce byl publikován 8. listopadu 2011 v 13.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...