Holící strojky – zbavte se nechtěného ochlupení

Tagy:  Holící strojek, epilátor, remington, bikiny, braun, panasonic

Sponzorované odkazy:

Holící strojky – zbavte se nechtěného ochlupení

Ochlupení je součást kůže, která však oproti vlasům nebude snad nikdy v mödě. Nejenom ženy, ale i muži na celém světě se po dlouhá léta snaží přijít na způsob, jak se co nejrychleji a nejbolestněji zbavit nechtěných chloupků v podpaží, v inti,ních partiích, na nohách a v extrémních případech i na rukou. Žiletka je sice šikovným pomocníkem na cestách, avšak pokud preferujete tento způsob zbavení se chlupů, jistě víte, že jej musíte podstupovat několikrát do týdne. Pro dosažení perfektně hladké pokožky již nemusíte ztrácet drahocený čas, poři'dte si kvalitní holící strojek a dopřejte sobě a svému partnerovi jemnou a hladkou pokožku na dotek.

Remington bikiny

Už nemusíte podstupovat bolestivou epilaci voskem ani si komplikovat život depilačními krémy, pro odstranění chloupků z citlivé oblasti bikin. Se zastřihovačem Bikini Trimmer od Remingtonu získáte hladké oholení a navíc vám umožní tvarovat chloupky přesně podle vašich představ. Holící strojek je vodotěsný, čili jej můžete použít také ve vaně či sprchovém koutě. Použití je sice velice jednoduché, avšak díky absenci nástavce na snížení bolesti může být vaše pokožka zarudlá a podrážděná až několik dní.

Strojek na oblast bikin, autor: remingtonStrojek na oblast bikin, autor: remington

Braun Lady

Dámský holicí strojek s plovoucí planžetou a systémem zastřihování dlouhých chloupků bude vyhovopvar snad každé pokožce. Dokonale se přizpůsobí konturám těla a pohybům holicí hlavy, proto je vždy v optimálním kontaktu s pokožkou. Integrovaný systém SoftStrip napíná pokožku a zajišťuje tak dobré výsledky. Uhlazovací nástavec zlepšuje vzhled pokožky, protože odstraňuje z jejího povrchu suché buňky. Nástavce OptiTrim pro úpravu chloupků v oblasti linie bikin obsahuje geniální nástavec pro optimální délku ochlupení. Nabízí se zde také polštářek EasyGlide pro lehký skluz a minimální podráždění. Strojek je omyvatelný a voděodolný.

Panasonic

Pokud jste si zvykla na depilaci ,,knírku“ či obočí, Panasonic je tou pravou volbou. Elegantní linie dobře upraveného obočí výrazně orámuje oči a dodá vašemu obličeji nový svěží výraz. Pro snadnou a bezbolestnou úpravu obočí představuje společnost Panasonic unikátní epilátor na obličej. Přístroj má speciální úzký břit, který dokonale upraví linii obočí. Při odstraňování chloupků v choulostivé oblasti nad očima se vůbec nemusíte bát poškrábání, jelikož epilátor má výkyvnou hlavu, která kopíruje kontury obličeje, takže se nic nestane, i když nechtěně přitlačíte.

Vydepilujte si obočí do dokonalé linie, autor: panasonicVydepilujte si obočí do dokonalé linie, autor: panasonic

Článek Holící strojky – zbavte se nechtěného ochlupení byl publikován 16. března 2012 v 22.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...