Jumping – zhubněte s radostí!

Tagy:  Figura, postava, hubnutí, cíl jumpingu, trampolíny

Sponzorované odkazy:

Jumping – zhubněte s radostí!

Nejste spokojeni se svou postavou a rádi byste změnili váš životní styl k lepšímu? Základem je samozřejmě dobře sestavený jídelníček, díky kterému se vyvarujete dalším přebytečným kilům. Avšak jak se zbavit nechtěného tuku, který se za léta přejídání a nezdravých pokrmů podepsal na vaší figuře? Ideálním způsobem, jak zhubnout je pohyb, vyzkoušejte inovativní cvičební plán zvaný jumping, jehož výsledky vás opravdu ohromí.

Jak jste jistě z názvu pochopili, hlavním principem celého cvičebního programu je prosté skákání, to je ovšem ozvláštněno o malé trampolíny, na kterých se doslova ,,vyřádíte“ a adrenalin z vás bude sálat na sto honů. Tato vysoce účinná metoda maximálně spaluje tuky, zlepšuje koordinaci a posiluje všechny svalové skupiny, dále nezatěžuje klouby a díky doprovodu podmanivé hudby vám navodí skvělou a bezstarostnou náladu.

Jumping vám pomůže vyformovat tělo, autor: jeansmithJumping vám pomůže vyformovat tělo, autor: jeansmith

Cvičení jako takové pomáhá s celkovou detoxikací a zlepšuje váš metabolismus. Pravidelné aerobní cvičení je vhodným nástrojem k udržení optimálního prostředí ve vašem těle. Cvičení však zároveň zvyšuje produkci toxinů v těle a tak musí být doprovázeno pravidelným doplňováním tekutin, antioxidantů, vitamínů a minerálů.

Cíl jumpingu

Jumping má za cíl zvýšit fyzickou zdatnost, sílu, rychlost, odolnost a vitalitu a používá se také jako příjemný a zábavný způsob ke snížení tělesné hmotnosti. Cíle mohou být různé, ale Jumping především poskytuje relaxaci, uvolnění, rekondici a čas k odpočinku od práce a stresu. Slouží též jako prevence proti onemocněním jako většina sportů.

Jumping patří ke zdravým sportům, autor: spenceralerstenJumping patří ke zdravým sportům, autor: spenceralersten

Komu je Jumping určen?

Jumping je sport určený opravdu pro každého! Nezáleží na věku, hmotnosti ani fyzické zdatnosti člověka, Jumping nemá složitou choreografii, jelikož se skáče na místě, vychází z aerobiku a jeho jednoduchých cviků, proto se nemusíte učit žádné složité kombinace cviků, abyste s tímto krásným a energickým sportem mohli začít. Instruktor udává tempo, mění choreografii a kombinuje cviky tak, aby se procvičilo a zahřálo celé tělo, upozorňuje také na správné držení těla.

Zapomeňte na tukové polštářky, autor: procedurescomZapomeňte na tukové polštářky, autor: procedurescom

Článek Jumping – zhubněte s radostí! byl publikován 30. ledna 2012 v 14.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...