Syoss – vsaďte na kvalitní vlasovou kosmetiku

Tagy:  Vlasová kosmetika, šampon, kondicionér, maska, serum, vlasy, účes

Sponzorované odkazy:

Syoss – vsaďte na kvalitní vlasovou kosmetiku

Vlasy jsou jedním z nejkrásnějších faktorů lidského těla a proto bychom se o ně měli patřičně starat. Ne každému se poštěstilo narodit se s bujnou kšticí, jenž bere dech kolemjdoucím a nepotřebuje takřka žádnou úpravu. Již řady let si ženy vypomáhají k lepší a intenzivnější barvě, která podtrhne jejich krásu a zvýrazní rysy. Pokud i vy patříte k těm, ke kterým nebyla příroda tolik přívětivá, vsaďte na kvalitní vlasovou kosmetiku a pořiďte si kompletní sadu výrobků syoss, jenž byly vyvinuty pro slabé, zničené, zplihlé a barvené vlasy.

Shine boost

Tento šampon je velice oblíbeným produktem syoss, neboť vlasům poskytuje tu nejlepší péči. Poskytuje zářivý lesk, uhlazuje vlasy, aby byly poddajnější, jemně myje lámavé vlasy bez lesku. Syoss shine boost je prémiová řada vlasové péče pro normální, oslabené vlasy bez lesku. Vyzkoušejte i vy inovativní řešení pro zdravě vypadající a lesklé vlasy. Pro dokonalý výsledek použijte také kondicionér a masku.

Vlasová kosmetika Syoss pro dokonalé vlasy, autor: syossVlasová kosmetika Syoss pro dokonalé vlasy, autor: syoss

Suchý šampon

Suchý šampon je ideální volbou, pokud se vám často mastí vlasy a nechcete ztrácet čas jejich dennodenním mytím. Poskytuje vlasům 1 den svěžesti navíc, zbavuje pocitu mastných vlasů bez nutnosti mytí. Před použitím sprej protřepejte a aplikujte krátkými střiky ze vzdálenosti 20 centimetrů. Vmasírujte do vlasů ručníkem a důkladně pročešte. Vlasy profénujte, abyste odstranili případné zbytky prášku. Vaše kštice bude vypadat jako z kadeřnického salonu.

Volume lift

Jedinečné objemové serum dodá vlasům lehkost a tvar, jako žádný jiný přípravek. Dodá vlasům tvar a objem již od kořínků bez jejich zatěžování. Pro dosažení optimálních výsledků vašeho stylingu používejte stylingové produkty z celé řady syoss volume lift. Budete se těšit z neuvěřitelně objemného účesu po celý den.

Color protect

Pro barvené vlasy je tou nejlepší volbou kondicionér color protect, který díky jedinečným složkám zachová lesk a zářivost barvy po dlouhé týdny. Vaše vlasy budou vypadat každý den, jako byste právě navštívili luxusní kadeřnický salon. Vlasová kosmetika syoss vám usnadní fénování, žehlení či kulmování.

Syoss myslí i na jemné vlasy mužů, autor: syossSyoss myslí i na jemné vlasy mužů, autor: syoss

Článek Syoss – vsaďte na kvalitní vlasovou kosmetiku byl publikován 19. března 2012 v 14.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...