Punčochy ve spreji – krásné nohy v každé situaci

Tagy:  silonky ve spreji, sprej, nohy, opálené nohy, pokožka, tělo, barva, odstín, air stocking, premier silk

Sponzorované odkazy:

Punčochy ve spreji – krásné nohy v každé situaci

Dokonale hladké a především opálené nohy jsou symbolem léta, avšak co dělat, když nám příroda nenadělila tolik pigmentu, abychom sví končetiny mohly bez obav vystavovat. Pokud i vy patříte k těm ženám, které nevlastní čokoládovou pleť, je zde řešení v podobě silonek ve spreji. V okamžiku získáte přirozenou barvu a nohy lesklé jako nikdy předtím. Jedním stříknutím naneste vrstvu na pokožku a hurá do města či na párty!

Silonky ve spreji mají své výhody i nevýhody, nicméně s neustálým zlepšováním původně japonské výrobní technologie výhody jasně převažují. Aplikace je jednoduchá, na nožky stačí rozprášit vrstvičku přípravku a pečlivě rozetřít rukou. Při troše cviku to nezabere víc než pár minut. Sprej kromě make-upu obsahuje tekutý pudr a částečky hedvábí, někdy je směs obohacena i UV filtrem. Po rozetření a zaschnutí se na nohách vytvoří tenký film, který lze smýt pouze mýdlem – je totiž voděodolný. V žádném případě tedy nehrozí, že by se vám od silonek ve spreji ušpinilo oblečení nebo cokoliv jiného. V letním horku jistě přijde vhod chladivý charakter silonek ve spreji, ani po celodenním nošení se v nich nebudete cítit tak nepříjemně, jako v “pravých” punčochách. Další velkou výhodou je už zmíněná krycí schopnost spreje. Na rozdíl od klasických silonek totiž punčochy ve spreji snadno skryjí drobná poškození kůže, rozšířené žilky nebo pigmentové vady, kromě toho také sjednotí barvu. Přitom jsou ale dokonale prodyšné a nožky pod nimi nijak netrpí.

Dokonalé nohy? To jsou silonky ve spreji, autor: benaliseDokonalé nohy? To jsou silonky ve spreji, autor: benalise

Air stocking

Unikátní výrobek se na trhu objevuje již několik let a mezi zákaznicemi zaznamenal veliký úspěch. Air stocking jsou punčochy ve formě tekutého pudru, který obsahuje částice hedvábí. Stačí je jen nastříkat, rozetřít dlaněmi a Vaše nohy budou vypadat krásně hladce a svůdně i přesto, že nebudete mít oblečeny klasické punčochy. Perfektně se hodí k otevřeným botám, neboť nezakrývají prsty nohou jako běžné punčochy. Po celý den jsou hebké a pohodlné a v neposlední řadě, nezařezávají se do pat.

Premier silk

Premier silk je nejdostupnější malé balení punčoch ve spreji. Obsahuje hydrolyzované hedvábí, zvláčňující a zpevňující složky pro dokonalou pokožku nohou. V nabídce je opět ve čtyřech barevných variantách pro každou příležitost. Malé praktické balení by nemělo chybět v kabelce současné moderní ženy. Odstín natural dodá nohám průhledný perleťový odstín, díky němuž vynikne přirozená krása vašich nohou. S pomocí barvy terra cota nohy vypadají zdravěji, budou hedvábné a svěží jako po opalování. Vyberete-li si odstín bronze, pak vyniknou křivky vašich krásných nohou, vykreslí stín po stranách, což dodá nohám dojem pevnosti a pružnosti.

Pořiďte si silonky ve spreji a okouzlete své okolí, autor: airstockingPořiďte si silonky ve spreji a okouzlete své okolí, autor: airstocking

Článek Punčochy ve spreji – krásné nohy v každé situaci byl publikován 17. července 2012 v 13.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...