Kadeřnictví Praha – vybírejte pečlivě

Tagy:  Praha, vlasy, účes, pohodlí, peníze, cena, barvení, střih, recenze, salon

Sponzorované odkazy:

Kadeřnictví Praha – vybírejte pečlivě

O své vlasy by měla pečovat každá žena, avšak jak se k tomu procesu postavíte je na vás. Někdo v rámci úsporného režimu sáhne po neodborných barvách a domácím stříhání, to ovšem v obou případech může dopadnout katastrofálně. Špatně ostříhané kadeře dorostou, ale se spáleným melírem či flekatou barvou si jen tak neporadíte. Nechte vše raději profesionálům na slovo vzatým a navštivte kadeřnický salon. V hlavním městě je kadeřnických služeb nespočet, vybírejte salon však pečlivě, abyste zbytečně nenaletěli…

Recenze

Najít ideální salon, kde z vás udělají neodolatelnou krásku se může stát během na dlouhou trať, neboť větších i menších zkrášlujících podniků je spousta a bohužel ne všechny poskytují profesionální služby, se kterými budete vždy spokojeni. Ani zdánlivě luxusní prostředí a drahé přípravky nemusejí vždy přinášet úspěch. Pakliže nevíte, na koho se obrátit a nechce nic nechat náhodě, neboť vlasy vám jsou drahé, jednoduše vsaďte na recenze. Pozeptejte se po známých a kamarádkách, které vám doporučí tu nejvhodnější péči a dle jejich účesů sami usoudíte, zda je kadeřnictví opravdu tak dobré, jak tvrdí. Nezapomeňte ani na důležitý zdroj v podobě počítače a internetu. Na webových fórech najdete recenze a diskuze, kde se k jednotlivým službám vyjadřují pro vás objektivní, cizí lidé.

Dbejte na recenze přátel, autor: zelig2Dbejte na recenze přátel, autor: zelig2

Připlaťte si

Praha je známá svými vyššími cenami, což ovšem není žádná zlodějina, ale ve většině případů zkrátka důsledek vysokých nájmů. Klasické barvení a sestřih by vás tak mělo vyjít okolo tisíce až tisíc pět set korun. Jakmile narazíte na kadeřnictví, kde jsou ceny výrazně nižší, pečlivě zvažte, zda jej vyzkoušíte. Nízká cena je sice příjemná, ale také může symbolizovat používání laciných barev, peroxidů a jiných vlasových přípravků. Svého rozhodnutí byste po sléze mohly hluboce litovat a za nápravu zkaženého barvení tak ve finále zaplatíte podstatně více peněz. Co se vlasů týče, zde se šetřit opravdu nevyplatí.

Pohodlí nade vše

Kadeřnictví nenavštěvujete pouze za účelem zkrášlení, ale také načerpání nových sil. Tato procedura by pro vás měla být něčím uvolňujícím, příjemným a relaxačním. Pakliže se k vám kadeřnice chová hrubě, protivně, nekomunikativně a necítíte se v daném prostředí dobře, příště volte jinak. Pohodlí je stejně tak důležité jako výsledný efekt účesu.

Raději si připlaťte, autor: GreenmonsterRaději si připlaťte, autor: Greenmonster

Článek Kadeřnictví Praha – vybírejte pečlivě byl publikován 5. listopadu 2012 v 13.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...