3 tipy na ploché bříško

Tagy:  ploché břicho, hubnutí, cvičení, jídelníček, strava, pohyb, sport

Sponzorované odkazy:

3 tipy na ploché bříško

Ploché bříško jako z časopisu Sport Illustrated je snem snad každé ženy. Ovšem mezi sny a realitou bývá obvykle hluboká propast, kterou je mnohdy obtížné, takřka nereálné, překonat. Pokud tajně toužíte po polibku od George Clooneyho, vaše sny se nejspíš nevyplní, co ale ovlivnit rozhodně můžete, je váš vzhled, především pak postava. A že byste do léta chtěli něco málo shodit a získat krásně ploché bříško, za které se v plavkách konečně nebudete muset stydět? Pak se řiďte těmito jednoduchými typy a uvidíte, že výsledek se záhy dostaví.

Začněte s aerobním cvičením

Spousta žen žije v naivní představě, že ploché bříško získá klasickým domácím posilováním v podobě sklapovaček, zkracovaček a sedů lehů. Ve snaze přiblížit se vysněné figuře tak každý večer u televize zběsile posiluje, ale výsledky žádné. Jak je to možné? Odpověď je velice jednoduchá, neboť ke zbavení se tuku posilování rozhodně nestačí a začít je třeba u aerobního cvičení, laicky řečeno u něčeho, kde se pořádně zapotíte a zasportujete si. Pakliže nepatříte zrovna ke sportovním nadšencům a z představy jízdy na horském kole vám vstávají vlasy hrůzou, vyzkoušejte něco jednoduššího jako je svižná chůze, jogging (kombinace běhu a chůze), tanec, plavání a podobně. Najděte si zkrátka takovou aerobní aktivitu, jež bude vyhovovat právě vám a té se věnujte alespoň 3× týdně po dobu 30 minut, ideální je však třičtvrtě hodiny.

Konzumací tučných jídel ploché bříško nezískáte, autor: Marshall Astor-food fetishistKonzumací tučných jídel ploché bříško nezískáte, autor: Marshall Astor-food fetishist

Změna jídelníčku

Pokud se stravujete jak se vám zrovna zlíbí nehledě na to, kolik je právě hodin a nejraději si pochutnáte na mastných hranolkách a hamburgeru, ploché bříško nečekejte. Jednou za čas vám takováto nezdravá a kaloricky opravdu vydatná bomba neuškodí a můžete si ji za odměnu dopřát, ale jako styl stravování je rozhodně nevhodná. Cesta ke štíhlé postavě a především pak k plochému břichu začíná změnou jídelníčku, který by měl být vyvážený, pravidelný, pestrý a pokud možno co nejzdravější.

Co jíst a co naopak ne?

Existují určité druhy potravin, které vám k cestě za plochým bříškem moc rády pomohou, ale naopak se najdou i ty, co vám plány budou neustále hatit a to i přes to, že se jedná o produkty zdravé. Konzumujte žlutá a zelená jablka, která obsahují mnoho vlákniny, dále pak vodní meloun, ten vás zbaví přebytečné vody. Nepřehánějte to s mlékem a s luštěninami, které mají nadýmavé účinky.

Najděte si pro vás vhodnou aktivitu, autor: lululemon athleticaNajděte si pro vás vhodnou aktivitu, autor: lululemon athletica

Článek 3 tipy na ploché bříško byl publikován 4. května 2013 v 12.00 v rubrice Krása a Zdravá výživa. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...