Minerální doplňky nejen pro lidi

Tagy:  Schindeleho minerály, doplněk stravy, minerály, stopové prvky, kamenná moučka

Minerální doplňky nejen pro lidi

Dnešní článek bude zaměřen na důležité minerální doplňky, které jsou vhodné nejen pro nás lidi, ale i pro zvířátka (psi a kočky). Řeč bude o Schindeleho minerálech, tedy o kamenné moučce bohaté na minerály a stopové prvky. Tyto látky jsou pro zachování zdraví člověka a domácího mazlíčka velmi potřebné, což bylo dokázáno i vědecky.

Potravinový doplněk

Schindeleho Minerály jsou účinným a velice přínosným potravinovým doplňkem, který je vhodný zejména pro ty, kteří mají vysoký krevní tlak, cukrovku, dnu nebo osteoporózu. Jejich pravidelné užívání zlepšuje prokrvení cév např. po prodělaném infarktu a samozřejmě i jako prevence srdečních příhod.
Dále jsou vhodným doplňkem stravy např. při revmatismu, akutních i chronických zánětlivých onemocnění, svalových křečí a bolestech, bolestech zad a hlavy, migrénách, hnisavých kožních procesech, křečových žilách, kožních potížích, vypadávání vlasů a celou řadu dalších nemocí a potíží.
Tyto minerály jsou doporučovány i proti menstruačním potížím nebo neuralgickým bolestem.

Minerály po úrazu

Zima je před námi a s ní i nepříznivé počasí. Jen si představte, až začne mrznout a chodníky budou klouzat na každém kroku. S takovým počasím je značné riziko zlomenin a jiných úrazů. V takovém případě vám také doporučuji Schindeleho minerály, které pomáhají v poúrazových stavech, jako jsou právě zlomeniny kostí, výrony a vykloubeniny.

Schindeleho Minerály 500 kapslíSchindeleho Minerály 500 kapslí

Lepší paměť

Býváte často unaveni, hučí vám v uších nebo si přejete zlepšit paměť a celkovou koncentraci? Schindeleho minerály vám zaručeně pomohou. Tento doplněk stravy mohou užívat i studenti, kteří se potřebují učit např. na zkoušky. Díky výzkumům a studiím byly prokázány velmi dobré výsledky při příjmu těchto minerálů u lidí, kteří trpěli depresí.

Mohu se předávkovat?

Schindeleho Minerály jsou při denním užívání zdravotně nezávadné. Ale i zde samozřejmě platí – vše přiměřeně. Je vždy nutné dodržovat doporučené dávkování.
Naprosto dokonalé je, že Schindeleho minerály můžete využít nejen k zevnímu užití, ale také k výrobě pleťových masek či ke koupeli. Např. na mastnou pleť (smícháte polévkovou lžicí minerálů a polévkovou lžíci vody) a suchou pleť (smícháte polévkovou lžíci minerálů a polévkovou lžíci vody a oleje).
Pokud budete minerály podávat vašemu pejskovi nebo kočce, je důležité zajistit jim dostatečné množství vody, aby mohli kdykoliv pít. U štěňátek je vhodné snížit dávku na ½ lžičky.

Článek Minerální doplňky nejen pro lidi byl publikován 30. října 2014 v 10.00 v rubrice PR články a Zdraví. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...