Diskuse ke článku Jak přežít Vánoce a nepřibrat?

+ něco

Napsal/a: Kája

Přidáno: 28.12.2014 14.03

Odpovědět

Tyto rady by mi byly užitečné asi tak před půl rokem, co jsem začala s cvičením a lepším stravováním. No, ale ani tohle nepůsobí věčně. První 3 měsíce jsem zhubla pak se ručička váhy i centimetru na metru sekly a né a né dál. Musela jsem si teda najít něco co by pomohlo a trenérka mi doporučila TRF čaj, váhala jsem, ale pořídila jsem a spokojenost je na místě. Pomalinku opět ubývají kila i cm.

hubnutí po vánocích?

Napsal/a: Denisa

Přidáno: 28.04.2015 14.00

Odpovědět

No tak to sem si měla přečíst před vánocema! Přes svátkyjsem nabrala 15 kilo chápete? Za 3 měsíce 15 kilo, nemůžu cvičit takže to de přes stravu. Jenže já sem se tak rozežrala, že mám porce jakpro koně. Neznáte nějaké prášky, které by mi pomohli urovnat váhu? J

RE: hubnutí po vánocích?

Simona

Odpovědět

Myslí jako něco na snížení chutí k jídlu?

RE: RE: hubnutí po vánocích?

Denisa

Odpovědět

jojo něco takového zkoušela jsem teda už chrom tuším teda, že to byl chrom :D a ten moc teda jako nepomohl první 4 dny úplně super a pak jsem měla takovou žravou strašný. Vlastně se moc ani moc nedivím páč já za ten den snědla asi jenom rohlík a to bylo vše ani pít jsem moc nechtěla.

RE: RE: RE: hubnutí po vánocích?

Simona

Odpovědět

No tak, co vím, tak by ti snad mohl pomoct Slimax má ho kámoška taky se s prominutím strašně přežírá a teď jí míň a zhubla sice né nic světoborného za 2 měsíce 4,7 kila, ale do začátku myslím, že ti pomůže.

RE: RE: RE: RE: hubnutí po vánocích?

Denisa

Odpovědět

No já bych nerada přestala zase úplně jíst :( víš prosím, na jakém principu to funguje?

RE: RE: RE: RE: RE: hubnutí po vánocích?

Simona

Odpovědět

No ona si to dává vždycky před jídlem tak půl hodiny a pak prostě i když si naloží tak jako vždycky ze zvyku tak sní jen půlku.

RE: RE: RE: RE: RE: RE: hubnutí po vánocích?

Denisa

Odpovědět

Aháá tak zrovna to bych potřebovala a dokonce se to musí zapíjet tak to budu mít i v celku pitný režim. Tak já to určitě zkusím moc díky.

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: hubnutí po vánocích?

Simona

Odpovědět

Není zač snad pomůže Slimax pomůže :)

Diskuze k článku

Aktivní odkazy nejsou v komentářích povoleny