Vyzkoušejte detoxikační náplasti Dr.Plaster

Tagy:  detoxikační náplasti, detoxikační náplasti, detoxikační kůra, detoxikace, očista organismu, detoxikace jater, detoxikační náplasti Dr.Plaster

Vyzkoušejte detoxikační náplasti Dr.Plaster

Co je to vlastně detoxikace? Jistě mi dáte za pravdu, že už jste toto určitě slyšeli, a ne jen jednou. V současné době je to totiž velmi používaný výraz. Víte, co se pod pojmem detoxikace skrývá? A víte jak odstranit škodlivé látky z těla? Vyzkoušejte speciální detoxikační náplast Dr.Plaster.

Detoxikace organismu

Detoxikace je v jednoduchosti řečeno metoda alternativní medicíny. Díky ní je tělo zbavováno nahromaděných toxinů a nečistot, které jsou původci různých zdravotních problémů a neduh. Při pravidelném odstraňování toxinů z těla dojde ke zlepšení zdravotního stavu, zlepší se krevní oběh, imunitní systém a metabolismus. Chcete i vy vyzkoušet detoxikaci a to pohodlně a jednoduše? Vyzkoušejte detoxikační náplasti Dr.Plaster. Tyto náplasti vyčistí organismus od pozůstatků léků, zbaví vás různých kožních problémů a zlepší se vám kvalita vlasů a pleti. Navíc jsou účinné proti únavě, malátnosti a podporují kvalitní spánek.

Dr.Plaster Standard 28 ksDr.Plaster Standard 28 ks

Použití náplastí

Náplasti se nalepují přes noc, např. na chodidla. Detoxikace organismu probíhá nerušené v době, kdy odpočíváte a nemusíte podstupovat žádné časově náročné očistné kúry apod. Navíc v době, kdy na vás působí speciální detoxikační náplast Dr.Plaster, zlepší se vám kvalita spánku a ráno se probudíte svěží a odpočatí.
Náplast se lepí na reflexní zóny, které stimuluje a absorbuje vlhkost. Stimulace těchto bodů podporuje rychlejší látkovou výměnu a rychlejšímu odvádění toxinů z těla (vylučují se potem, močí a stolicí).
Aplikovat je můžete nejen na chodidla, ale také na bolestivé místo, např. na loket, koleno, záda, ruku apod.

Dávkování

Mezi toxické látky patří těžké kovy, chemické látky, radioaktivní zátěže, viry, bakterie, plísně, paraziti apod. Nejlépe je použít náplasti během spánku, optimálně se doporučují 2–4 náplasti za 24 hodin. Záleží na vašem aktuálním zdraví. V případě, že je vás zdravotní problém vážnější, doporučuji si zvolit 7 anebo 14-denní kúru a zopakovat ji každých 4–8 týdnů. Náplasti nejsou vhodné pro děti do šesti let, pro těhotné, kojící ženy a pro alergiky.

NECHEJTE PŮSOBIT 8–10 HODIN. TOTO JE VÝSLEDEK!NECHEJTE PŮSOBIT 8–10 HODIN. TOTO JE VÝSLEDEK!

Pojďme na to

Pokud si zakoupíte pytlíky náplastí, je dobré vědět, co obsahují detoxikační náplasti. Tvůrci náplastí vycházeli z tradiční čínské medicíny a reflexologie. Přírodní látky tak mají schopnost absorbovat přes pokožku toxické látky z těla. Je tedy nejlepší nalepit náplast na chodidlo, kde se nachází více než 60 reflexních bodů, a na postižené (bolavé) místo na těle.

Článek Vyzkoušejte detoxikační náplasti Dr.Plaster byl publikován 9. července 2015 v 01.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...