Anna K.: Žiju, zpívám a děkuju

Tagy:  Anna K., rakovina, prevence, charita

Sponzorované odkazy:

Anna K.: Žiju, zpívám a děkuju

Zpěvačka Anna K., která nedávno spustila svou kampaň zaměřenou na podporu prevence rakoviny prsu s názvem „Chceš žít jako já?“ (www.chceszitjakoja.cz) se rozhodla uspořádat dva jedinečné charitativní koncerty, které se budou konat 18. 11. v brněnské Flédě a 25. 11. ve velkém sále pražské Lucerny. Koncerty zpěvačka symbolicky pojmenovala „Žiju, zpívám a děkuju“.

Výtěžek ze vstupného věnuje zpěvačka na koupi nového bioptického přístroje, který bude sloužit ke speciální diagnosti-ce nádorů prsu. Tento přístroj bude zatím první v ČR. Vybraná částka bude předána zakladatelce Mamma Centra, kde bude také přístroj umístěn, Prim. MUDr. Skovajsové, PhD.

Anna K. se letos jako host zúčastní světoznámé Noci reklamožroutů, která se koná 22.10. v Praze ve Slovanském domě a 27.10. v Brně – Velký Špalíček. Organizátoři Noci reklamožroutů se rozhodli darovat z každé jejich prodané vstupenky část právě na podporu snažení Anny K. a přispějí tak na koupi bioptického přístroje.

Anna K. se kromě kampaně věnuje také přípravě jejího nového alba, jehož vydání plánuje na počátek roku 2011. Už nyní vypustila do světa dlouho očekávaný nový singl s názvem Holka modrooká, který si můžete poslechnout zde: www.myspace.com/AnnaKczech

Anna K. se na základě své zkušenosti rozhodla svou kampaní vyburcovat všechny české ženy ke včasnému vyšetření prsou a k pravidelným lékařským kontrolám. Aby pravidelně chodily na sonografické či mamografické vyšetření.

Za posledních třicet let vzrostl v ČR výskyt karcinomu prsu o cca. 120 %. Rakovina prsu se tak stala v ČR nejčastějším nádorovým onemocněním u žen. Alarmující je, že počet nemocných stoupá a že tato zákeřná choroba postihuje čím dál mladší ženy.

Anna K.: "Chtěla bych, aby kampaň oslovila všechny ženy a je mým velkým přáním, aby šly a nechaly se vyšet-řit. Nejlépe hned! A aby pak chodily pravidelně! Aby nečekaly, až je na vyšetření někdo pošle. Je to můj osobní vzkaz a taky životní zkušenost, která je varováním. Zabere to pár minut a ta krátká chvíle, kterou si věnujete, Vám může zachránit život!

Hlavní součástí kampaně je rozhlasový a televizní spot: http://www.youtube.com/user/tvannak, webové stránky www.chceszitjakoja.cz s informacemi o rakovině prsu, její prevenci a léčbě. Projekt zahrnuje celorepublikové billboardy, citylight vitríny, LCD obrazovky, atd. V rámci kampaně bude v čekárnách lékařů distribuována informační brožurka „Chceš žít jako já?“ s důležitými a praktickými informacemi o rakovině prsu a její prevenci

Článek Anna K.: Žiju, zpívám a děkuju byl publikován 25. října 2010 v 09.00 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...