Lázně pobyty

Tagy:  lázně, pobyty, léčba

Lázně pobyty

Trápí vás chronické bolesti, které omezují Váš pohyb? Chcete se dozvědět více o původu onemocnění, příčinách bolestí a doporučených léčbách? Pokud patříte mezi 63 % české populace, která bojuje s onemocněním pohybového, zažívacího nebo kardiovaskulárního systému, doporučujeme vám navštívit nové webové stránky Lázně pobyty, na kterých najdete informace o diagnózách, bolestech a efektivní lázeňské léčbě zdravotních potíží pohybového, zažívacího i kardiovasku­lárního systému.

Informační portál Lázně pobyty mají za cíl poskytnout přehledné informace o diagnózách, onemocněních a chronických bolestech provázejících onemocnění pohybového, zažívacího i kardiovasku­lárního systému a efektivní lázeňské léčbě, která vede k dlouhodobé úlevě a odstranění původu bolesti a komplexního vyléčení se.

Najdete zde užitečné informace o nemocech jako jsou bolesti zad, bolesti kloubů, revmatismus, artritis urica, diabetes melitus (cukrovka), poruchy metabolismu, hyperlipoprote­inemii (vysoký tlak) atd a způsobech jejich léčby.

O každé z nemocí se vám pokusíme sdělit co možná nejvíce informací. V případě dotazů nechybí ani odborná poradna lázeňského lékaře, ve které vám specializovaní fyzioterapeuti a lázeňští lékaři pravidelně zodpoví vaše dotazy a doporučí vhodný postup léčby bolesti a onemocnění.

Samozřejmě zde naleznete prostor pro komentáře, doporučení a diskuse lidí s podobnými komplikacemi, kde se s ostatními čtenáři můžete podělit o své poznatky, doporučení, případně můžete využít možnosti zeptat se na daný problém ostatních uživatelů, kteří se s ním již možná setkali.

Komplexní lázeňská léčba Naším zaměřením je poskytování informací veřejnosti o kvalitní a kvalifikované lázeňské léčbě. Je důležité vědět, že komplexní lázeňská léčba zahrnuje vstupní, kontrolní a závěrečnou lékařskou prohlídku spolu s laboratorním vyšetřením, dále 2 – 3 léčebné procedury na základě lékařského předpisu, denní pitnou kůru a další doplňkové procedury.

Informační portál Lázně pobyty bude na základě nemoci a bolesti doporučovat vhodný lázeňský pobyt a speciální nabídky. V budoucnu zde pribude i katalog lázeňských hotelů.

Informační portál Lázně pobyty vám bude pravidelně přinášet tipy na zajímavé články o novinkách v oblasti lázeňské léčby, informace o českých lázních a jejich specializaci lázeňské léčby, nabídky lázeňských pobytů, které léčí, a v neposlední řadě možnost přihlásit se k odběru newsletteru a akčních nabídek lázeňských pobytů za zvýhodněné ceny. Svým blízkým můžete udělat radost dárkovými poukazy do lázní, které také nabízíme.

Článek Lázně pobyty byl publikován 17. května 2011 v 09.00 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...