Státní poukaz na lázně lze uplatnit i v roce 2022

Státní poukaz na lázně lze uplatnit i v roce 2022

Nestihli jste využít státní poukaz do lázní, nebo jste ho naopak využili a rádi byste takovou příležitost uvítali znovu? Pak pro vás máme dobrou zprávu! Lázeňské pobyty se státním příspěvkem lze totiž absolvovat i v roce 2022.

Voucher na lázněVoucher na lázně

Loni jsme vás informovali, že státní příspěvek na lázně byl prodloužen do 30. 6. 2021. A nyní se prodlužuje znovu. Nabídka je totiž výhodná oboustranně. Potěší veřejnost, která je více motivovaná strávit dovolenou v ČR, i lázeňská zařízení, jimž se zvýší počet návštěvníků.

Jaké jsou podmínky pro příspěvek na lázně 2022?

V podstatě velmi podobné jako dříve. Příspěvek na lázně lze uplatnit v českých lázních na pobyty s minimální délkou 6 nocí a alespoň 5 procedurami. Musí být realizovány do 31. 3. 2022, tedy taková je aktuální podmínka, ale pravděpodobně bude šance prodloužena až do 30. 6. Pobyt musíte absolvovat v zařízeních s komplexní lázeňskou péčí v oficiálních českých lázeňských destinacích.

Jak voucher na lázně získat?

Na poukaz do lázní mají nárok všechny osoby s trvalý pobytem na území ČR starší 18 let, to znamená jak pracující, tak studující a důchodci. Jedna osoba může využít dokonce více poukazů, vždy však pouze jeden poukaz na jeden pobyt.

Poukaz si vygenerujete jednoduše na serveru Kudyznudy.cz. Do formuláře zadáte pouze své jméno, příjmení a e-mailovou adresu. Na ten je vám prakticky okamžitě zaslán Kudy z nudy voucher s unikátním kódem. Tento kód pak pouze zadáte při objednávce svého lázeňského pobytu.

Vyberte si lázně dle svých představ

Vygenerovali jste si kód a teď potřebujete najít pro voucher lázně, které ho přijmou? Prohlédněte si nabídku lázeňských pobytů se státním příspěvkem na portálu Spa.cz. Při objednání přímo přes portál Spa.cz můžete vložit kód poukazu a pak si užít zvýhodněný lázeňský pobyt. Takový jarní restart pro tělo i duši se hodí!

Článek Státní poukaz na lázně lze uplatnit i v roce 2022 byl publikován 8. ledna 2022 v 00.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...