Chanel – to je luxusní móda, kvalitní kosmetika a neodolatelné parfémy

Tagy:  Coco Chanel, Francie, parfémy, kosmetika, móda, doplňky

Sponzorované odkazy:

Chanel – to je luxusní móda, kvalitní kosmetika a neodolatelné parfémy

Světové značky prvotřídní kvality jsou pro většinu smrtelníků nedosažitelným cílem. Dennodenně v televizních i novinových bulvárech vídáme celebrity v luxusních kabelkách Hermes, botách Gucci a nebo s diamantovými doplňky o šestimístných cenách. Za kvalitu a přepych se zkrátka platí ve velkém, pokud nemáte dostatek financí na nákupní odpoledne v Pařížské ulici, nezoufejte, kosmetika a parfémy jsou stejně tak důležitými prvky módy jako oděvy. Sáhněte tedy po šetřícím prasátku a investujte svou výplatu do neotřelých vůní, hypoalergenních a sametových make-upů a do zářivých rtěnek.

Kosmetika Chanel je proslulá svou kvalitou a elegancí, autor: krasa.czKosmetika Chanel je proslulá svou kvalitou a elegancí, autor: krasa.cz

O značce Chanel

Celý svět ví, že za vznikem prvotřídní značky stojí elegantní a distingovaná dáma, Coco Chanel. Francouzka se narodila roku 1893 v hlavním městě, o přehlídková mola a šperky se zajímala již od kolébky a proto bylo otázkou času, kdy se talentovaná dívka projeví naplno. Svůj první obchod otevřela v Paříži v roce 1912 a od té doby se stala nejznámější a nejvyhledávanější návrhářkou Francie. Přesně o deset let později, kdy její sláva byla na vrcholu, představila první parfém s názvem Chanel, ten je do dnes velice populární svým závanem městského luxusu a nápaditosti. Kosmetice se žena začala věnovat až o pár let déle, ale na její jakosti to není nijak znát. Výrobky Chanel jsou proslulé svou precizností, šarmem a vkusem Pařížanek. Značka Chanel je typická svým logem překřížených obrácených C, dle jména autorky.

Kosmetika Chanel

Jak již bylo řečeno, kosmetika Chanel se pyšní prvotřídními a téměř nekonkurujícími vlastnostmi. Za sortiment si sice připlatíte, avšak nikdy nebudete tvrdit, že to byly vyhozené peníze, jelikož vaše pokožka bude hebká, svěží a přesto přirozená.

Rozjasňující make-up

Make-up Lumiére patří k nejkvalitnějším podkladovým bázím na trhu. Převratná textura make-upu Pro Lumiére poskytuje střední až vysokou krycí schopnost a dodává pleti bezchybný přirozený vzhled jako od profesionální vizážistky. Nanášení je díky lehké konzistenci příjemné a snadné. Váš obličej bude za pár vteřin zářit štěstím a díky ochrannému faktoru SPF 15 vás ochrání před nechtěnými pigmentovými skvrnami.

Make-up Lumiere rozjasní vaši pleť a stojí pouhách 990 korun, autor: krasa.czMake-up Lumiere rozjasní vaši pleť a stojí pouhách 990 korun, autor: krasa.cz

Dokonalá řasenka

Prodlužující řasenka s unikátně tvarovaným kartáčkem řasy maximálně prodlouží – každou řasu symetricky pokryje vrstvou barvy, umožní precizní aplikaci. Jedním tahem dodá řasám skvostný objem a černočernou barvu. Jednu z nejlepších maskar na trhu pořídíte za 899 korun.

Prvotřídní řasenka vám na očních víčkách vyčaruje úchvatné vějíře, autor: krasa.czPrvotřídní řasenka vám na očních víčkách vyčaruje úchvatné vějíře, autor: krasa.cz

Parfémy Chanel

Skoro sto let krášlí těla žen celého světa neodolatelné vůně Chanel. Neváhejte a pořiďte si i vy pronikavý parfém této značky.

Chanel No. 5

Téměř každá žena měla tu čest seznámit se s lídrem parfumérií, Chanelem číslo 5. Unikátní složení jasmínu, pomerančové kůry, vanilky, santalového dřeva, ylang-ylang a májobé růže dělá divy s něžným pohlavím celé planety. Chanel No. 5 je především o lásce k sobě samé, o eleganci a nepřehlédnutelné rafinovanosti. Jeden s nejpopulárnějších parfému všech dob zahájil svou kariéru roku 1921.Zakoupit jej můžete okolo 2700 korun.

Chanel číslo 5 je jedním z nejpopulárnějších parfému všech dob!, autor: krasa.czChanel číslo 5 je jedním z nejpopulárnějších parfému všech dob!, autor: krasa.cz

Článek Chanel – to je luxusní móda, kvalitní kosmetika a neodolatelné parfémy byl publikován 25. září 2011 v 16.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...