Sephora - parfémy a kosmetika prvotřídní kvality

Tagy:  parfumerie, kosmetika, značka, kvalita, prodejny

Sponzorované odkazy:

Sephora - parfémy a kosmetika prvotřídní kvality

Krása a styl k něžnému pohlaví neodmyslitelně patří, můžeme je takřka zařadit k charakterovým rysům žen 21. století, které si jsou svých hodnot vědomy a umějí s nimi náležitě pracovat. K tomu, abychom se cítily neohrožené a svérázné je zapotřebí pár triků a drobnějších úprav od trendy oděvů po kvalitní kosmetické produkty a vlasová tonika. Můžeme být z celého srdce vděčny, že si své husté kadeře nekartáčujeme klacíky, líčka nemalujeme lesními plody a parfém prošel značnou chemickou úpravou. Za všemi těmito ,,úspěchy“ stojí pomocníci na slovo vzatí, kteří se dennodenně starají o náš dokonalý vzhled. Zavítejte do parfumerie Sephora a přesvědčte se na vlastní oči, jak taková ,,továrna“ na krásu vlastně vypadá.

Parfémy Dior patří k nejžádanjěšímu zboží, autor: amutaParfémy Dior patří k nejžádanjěšímu zboží, autor: amuta

Sephora a historie

Kdo žil v domnění, že je parfumerie nováčkem na trhu kosmetických doplňků, značně se spletl. První oficiální prodejna Sephora byla otevřena roku 1970 a samozřejmě nikde jinde, než v Mece vkusu a elegance, v Paříži. Tam se její produkty dočkaly nevídaného ohlasu, jenž vyvolal vlnu otevření dalších poboček se stále novějším a novějším zbožím. V roce 1997 se značka dostala do područí jiného majitele, který ji odkoupil od původního výrobce za nemalou částku, avšak tento radikální krok firmě neuškodil, ba naopak ji pozvedl na ještě vyšší level. Březen 2002 byl přelomovým rokem u nás, byla zde totiž poprvé otevřena prodejna značky Sephora a českým ženám se tak do podvědomí dostala prvotřídní kosmetika a světové parfémy za skvělé ceny. Dnes je Sephora prvotřídní společností, která si velice těžko hledá konkurenty. Značkové prodejny jsou vybaveny moderním interiérem a barevnými regály, ke kterým skvěle ladí firemní produkty a doplňky dle posledních trendů. V dnešní době již sítě prodejen Sephora naleznete téměř ve všech státech evropské unie a v jejich metropolitních městech. V České republice je najdete v Praze, Brně, Liberci, Hradci Králové či v Plzni.

Kosmetika Chanel je vysoce kvalitní, autor: giiovanna g.Kosmetika Chanel je vysoce kvalitní, autor: giiovanna g.

Sortiment

Zboží přepychové společnosti Sephora je poměrně rozmanitou záležitostí a záleží pouze na vás, jaký sektor vás zaujme nejvíce. Nejrozšířenější oblastí veškerých prodejen je samozřejmě již zmiňovaná parfumerie. Na prodejních pultech objevíte nejnovější, ale i stávající vůně značek jako je Dior, Chanel, DKNY, Armani, Calvin Kline, Lacoste, Replay, Guess, Kenzo, Diesel, Mexx, Gap, YSL a mnoho dalších. V druhé řadě se Sephora zabývá již řadu let kvalitní kosmetikou, která lichotí každému typu pleti a rozzáří i ty nejšedivější dny. Na výběr máte ze spousty značkových make-upů od Clinigue, Estée Lauder až po produkty, nesoucí přímo logo společnosti.

Sephora má i vlastní značku produktů, autor: stanley XUSHSephora má i vlastní značku produktů, autor: stanley XUSH

Článek Sephora - parfémy a kosmetika prvotřídní kvality byl publikován 6. listopadu 2011 v 23.45 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...