4 tipy pro matující make-up

Tagy:  matující make up, líčení, clinique, clarins, channel, make

Sponzorované odkazy:

4 tipy pro matující make-up

Krásná pleť je snem každé ženy a rozhodně svědčí o zdraví a kráse. Ovšem ne každému se poštěstilo narodit se s pletí hebkou jako samet a bez jediného pupínku. Některé ženy trápí ucpané póry či citlivost, jiné vrásky či suchá ložiska a další se nemohou zbavit mastnoty a pupínků. Pokud i vás v pokročilém věku trápí neustále se lesknoucí pleť, pořiďte si kvalitní matující make-up, který vás problému zbaví během minuty.

Problematická pleť je tématem sama o sobě a uhry během na dlouhou trať. Sem tam nějaký pupínek se objeví takřka každému, ovšem notoricky ucpané póry, lesklá T-zóna a komedony mohou jedinci ubrat na sebevědomí a pořádně jej potrápit. Problematickou pleť je samozřejmě nutné pravidelně ošetřovat a věnovat ji určitou pozornost v podobě kvalitní kosmetiky a líčidel, která jsou antialergenní, antiaknózní a klinicky ověřená. Matující make-up musí být proto takovým produktem, který pleti neuškodí ba naopak ji pomůže uzdravovat.

Chanel je klasikou mezi klasikami a patří k nejkvalitnějšímu druhu kosmetiky vůbec. Pravdou je, že do produktů této značky musíte trochu zainvestovat, ovšem vaše pleť vám bude vděčna a vy budete vypadat naprosto skvěle. Matující make-up Chanel Le Blanc obsahuje minerální a výživné složky, které působí antibakteriálně a neucpávají póry. Navíc vlastní rozjasňovací bázi, která pleti dodá svěžest a zdraví vzhled. K dostání je v několika atraktivních přirozených odstínech a pořídíte jej od 1045 korun.

Chanel se sázka na jistotu, autor: nordstromChanel se sázka na jistotu, autor: nordstrom

Další velmi oblíbenou a vyhledávanou značkou je Clinique, která se specializuje na výrobky pro problematickou pleť. Ať už máte pokožku extrémně citlivou, vrásčitou a nebo aknózní, Clinique má odpověď na každou nesrovnalost. Matující make-up Superprimer nejenom pleť dokonale zmatní, ale navíc ji dodá živou barvu a zakryje veškeré nedokonalosti. Make-up Clinique pořídíte za příjemných 595 korun.

Matující make-up za 595 korun, autor: nordstromMatující make-up za 595 korun, autor: nordstrom

Ne každému vyhovuje tekutý make-up, který se musí nanášet prsty nebo štětcem. Pokud se potřebujete upravit i během dne, je pro vás ideální variantou make-up transparentní, obsahující praktický aplikátor, houbičku a zrcátko. Matte Finish od značky Make pořídíte za skvělých 490 korun a můžete se matné pleti těšit po celý den.

Transparentní make-up je praktický, autor: barneysTransparentní make-up je praktický, autor: barneys

Kosmetickou značku Clarins lze rozhodně zařadit k těm nejkvalitnějším. Soustředí se na podkladové make-upy a krémy, které jsou všechny do jednoho klinicky testovány, čili vaší pleti rozhodně nijak neublíží. Matující make-up Ever Matte Foundation kromě matujících vlastností disponuje skvělými krycími účinky, které vám propujčí dokonale vypadající pokožku za každých okolností.

Matující make-up Clarins, autor: harrodsMatující make-up Clarins, autor: harrods

Článek 4 tipy pro matující make-up byl publikován 11. září 2013 v 12.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...