Drogerie Rossmann – veškerý sortiment pro vaši krásu a domácnost

Tagy:  Rossmann, parfumerie, sortiment, společnost, kosmetika

Sponzorované odkazy:

Drogerie Rossmann – veškerý sortiment pro vaši krásu a domácnost

Pro své oblíbené kosmetické produkty, prostředky do domácnosti a další nezbytné výrobky nezajdeme nikam jinam než do drogérie. Tyto nenápadné krámky nás obklopují na každém rohu a plní takřka nepostradatelnou funkci. Ač si to málo kdo uvědomuje, bez těchto každodenních pomocníků bychom již nemohli snad ani existovat. Na přeplněných pultech drogerií nalezneme nepřeberné množství kosmetických značek, které se navzájem předbíhají svými produkty. Vybrat si můžeme od zkrášlovacího sortimentu v podobě make-upů, vlasových přípravků a podobně, nezbytných vymožeností od zubních kartáčků po denní krémy, domácích pomocníků jako jsou nejrůznější saponáty na perfektní úklid bytu, jednorázové utěrky či toaletní papír. V neposlední řadě nás drogerie zachrání při náhlém hladu nabídkou tyčinek, bonbónů a pití.

Kosmetických produktů je na prodejnách neskutečné množství, autor: Sasha TivanovKosmetických produktů je na prodejnách neskutečné množství, autor: Sasha Tivanov

O společnosti

Dominantní síť prodejen drogerie-parfumerie působí na českém trhu od května 1994, kdy byla otevřena první prodejna v Českých Budějovicích. Posléze se s novými obchody ,,roztrhl pytel“ a dnes se drogerie Rossmann pyšní již 111 prodejnami po celé republice. Jak je z názvu patrné, drogerie je původem z Německa a její právoplatný majitel se jmenuje Dirk Rossmann. Administrativní centrála, neboli jakési hlavní sídlo drogerie se nachází na Pankráci v Praze 4 v budově Gemini. Klíčovým důvodem, proč jsou v České republice tyto drogerie tak populární jsou ceny, ty jsou ve srovnání s drogeriemi Rossmann v jiných zemích podstatně nižší.

Drogerie ROSSMANN v České republice působí od roku 1994, autor: oliverchesterDrogerie ROSSMANN v České republice působí od roku 1994, autor: oliverchesterV drogerii zakoupíte i barvy na vlasy nejrůznějších značek a všech odstínů, autor: littlestoreV drogerii zakoupíte i barvy na vlasy nejrůznějších značek a všech odstínů, autor: littlestore

Sortiment

jak již bylo zmíněno, sortiment drogerie-parfumerie Rossmann je opravdu široký, zkrátka, je z čeho vybírat. Mezi hlavní skupinu patří především dámská kosmetika, dekorativní a vlasová kosmetika, dětská kosmetika, vše pro děti a parfémy. Další velmi důležitou skupinou je sortiment ústní hygieny, dámské hygieny, deodorantů, tělové kosmetiky pro ženy i muže. Poslední a stejně nepostradatelnou skupinou jsou prací a čisticí prostředky, potrava pro zvířata, produkty zdravé výživy, vitaminy, farmaceutické výrobky, ale také vlasová galanterie nebo různé doplňky pro děti. Mezi speciální služby, kterých se v jiných drogeriích nedočkáte je vyvolávání fotografií za skvělé ceny. Většina výrobků, hlavně z kosmetické sekce, se prezentují pod vlastní značkou jako například Loreal, Maybelline a další.

Drogerie ROSSMANN naleznete vždy na frekventovaných místech, kde je nemůžete přehlédnout. Každý měsíc se zaměstnanci prodejen snaží zdokonalovat sortiment, vyhovovat všem zákazníkům a poskytovat atraktivní slevy.

V drogeriích ROSSMANN najdete veškerý sortiment, včetně papírových kapesníčků, autor: purespringV drogeriích ROSSMANN najdete veškerý sortiment, včetně papírových kapesníčků, autor: purespringVybrat si můžete i z kvalitní pleťové a tělové kosmetiky, autor: sheayeleenVybrat si můžete i z kvalitní pleťové a tělové kosmetiky, autor: sheayeleen

Článek Drogerie Rossmann – veškerý sortiment pro vaši krásu a domácnost byl publikován 15. října 2011 v 20.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...