Drogerie Schlecker – jednička na evropském trhu

Tagy:  Schlecker, lékárna, kosmetika, prodejny, obchod, kvalita, společnost

Sponzorované odkazy:

Drogerie Schlecker – jednička na evropském trhu

Naši němečtí kolegové jsou v oblasti drogistiky opravdová kapacita, kde bychom teď asi byli, nebýt těchto prodejen na každém rohu. Dennodenně jsme svědky nepříjemných situací, kdy stojíme mokří ve sprchovém koutě a zjistíme, že nám došel šampon a hůř, na WC nám v tu nejnevhodnější dobu došel toaletní papír, v takových okamžicích děkujeme bohu za fakt, že můžeme vyběhnout na ulici, kde stoprocentně v nejbližší době narazíme na příhodnou drogerii. O kvalitách drogerie-parfumerie Rossmann již jistě nepochybujete a tak byste měli svou pozornost obrátit na jejího konkurenta, drogerii Schlecker.

Dnes je po celé republice 170 prodejen, autor: fried1648Dnes je po celé republice 170 prodejen, autor: fried1648

Pár informací o Schleckeru

Schlecker, to není jenom drogerie, ale také síť kvalitních lékáren. Společnost se v České republice prvně projevila v roce 1996, otevřením několika menších poboček. Postupně se začala proslavovat a otevírala jednu prosperující prodejnu za druhou, dnes se Schlecker pyšní 170 prodejnami po celé naší zemi. Na prodejních pultech vás čeká komerční kosmetika, prostředky pro domácnost a podobně. Drogerie pro své zákazníky připravuje stále atraktivnější ceny a slevy a pokud si pořídíte Schlecker kartu, každý nákup budete mít levnější. O popularitě a vytříbenosti drogerie Schlecker vypovídá i ocenění nejlepší obchodník roku 2004. Nejnovější prodejny jsou unikátní ve spojení drogerie s lékárnou, ta nabízí kompletní služby jako jakákoliv jiná klasická lékárna. Zákazníkům a pacientům vydává léky na předpis i na volný prodej, připravuje individuální léky, prodává speciální kosmetiku pro zdraví a krásu, poskytuje výhodné slevy stálým klientům a má dlouhou otevírací dobu. Další nesmírnou výhodou je internetová lékárna www.SLEKY.cz, zde si můžete objednat veškerá nepředpisová léčiva, která vám Schlecker doručí až na práh vašeho domu. Závěrem, o své chráněnce se drogerie Schlecker nemůže lépe postarat.

Internetové stránky vám poslouží k lepšímu přehledu, autor: ralfguggingerInternetové stránky vám poslouží k lepšímu přehledu, autor: ralfgugginger

Jednička mezi drogeriemi

Schlecker je již řadu let po sobě evropskou jedničkou v oblasti drogistiky a péče o zákazníky. V současnosti provozuje přes 14 tisíc obchodů a je zastoupena v 13. zemích evropské unie. Aktuální firemní obrat je necelých 7 milionů eur s počtem zaměstnanců přes 50 tisíc. Zboží na prodejnách je vždy doplněno v plném množství a pokud přeci jen neseženete to, co potřebujete, personál vám nabídne skvělou alternativu a nebo se pokusí doručit zboží, po kterém toužíte.

Na prodejních pultech najdete nejrůznější kosmetické vymožennosti, autor: S 4 Make UpNa prodejních pultech najdete nejrůznější kosmetické vymožennosti, autor: S 4 Make Up

Článek Drogerie Schlecker – jednička na evropském trhu byl publikován 18. října 2011 v 13.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...