3 tipy na make-up s vysokým UV faktorem

Tagy:  make up s ochranným faktorem, ochranný faktor, uv, spf, barva, pleť, pokožka, slunce

Sponzorované odkazy:

3 tipy na make-up s vysokým UV faktorem

Pleť obličeje je neuvěřitelně citlivá a obecně je nejnáchylnějším místem na lidském těle. Zatímco pokožku na rukou, nohách či v dekoltu můžete mít doslova výstavní, v obličeji vás může trápit akné, pigmentové skvrny či předčasné vrásky, jakoby vaše hlava ke zbytku těla ani nepatřila. Zkrátka a dobře to, co platí pro pokožku těla, se rozhodně nevztahuje k obličeji. Tento fakt si ale drtivá většina žen vůbec neuvědomuje a tak bez jakékoliv ochrany vystavuje svou citlivou pleť slunečním paprskům s vidinou krásně opálené pokožky. Výsledkem ale mohou být suchá ložiska, výsev pupínků, zarudlá místa, nepravidelné opálení a co hůř, pigmentové skvrny, kterých se už jen tak nezbavíte. Přestaňte hazardovat se svou krásou a zdravím a raději se zaměřte na kosmetické přípravky, které vás ochrání kdykoliv a kdekoliv. Řeč je o make-upech s vysokým UV faktorem, bez kterého se především v létě neobejdete!

Pakliže jste byly doposud zvyklé veškerou kosmetiku a líčidla nakupovat v drogerii, kvalitní make-up s vysokou ochranou zde rozhodně nenajdete, zamiřte proto přímo do lékárny nebo do parfumerie. Osvědčenou značkou, která se věnuje všem problémům pleti je Bioderma. Útěchu v ní najde každý s pletí citlivou, suchou, smíšenou, mastnou, aknózní či atopickou. Veškeré přípravky značky Bioderma jsou klinicky testovány a proto se jejich používání rozhodně nemusíte bát. Pořídit si můžete jak denní krém s vysokým UV faktorem tak tuhý make-up s aplikátorem, který vaší pleti dodá vláhu, sjednocený tón, skvěle kryje, neucpává póry a navíc vám díky UV faktoru 50 nehrozí pigmentové skvrny.

Bioderma je ověřená kvalita, autor: proslecnyBioderma je ověřená kvalita, autor: proslecny

V letních dnech, kdy je slunce takřka tropické, rozhodně používejte ochranný faktor 50, ale po zbytek roku vám bohatě postačí ,,třicítka", která pleť chrání před běžnými slunečními paprsky. V tomto případě se vyplatí investovat do minerálního makeupu Protect Foundation Primer SPF 30 od Laury Mercier. Tento produkt sedí každé pleti a díky vyváženosti minerálních látek a vitamínů se přizpůsobí každému odstínu a nerovnostem.

Minerální make up SPF 30, autor: neimanmarcusMinerální make up SPF 30, autor: neimanmarcus

Velmi oblíbenou značkou snad všech věkových skupin se stala společnost Nars, kterou najdete například v prodejnách Sephora. make-up Pure Radiant Tinted Moisturiser rovněž s ochranným faktorem 30, je šetrný k pleti a neucpává póry.

Nars v prodejnách Sephora, autor: asosNars v prodejnách Sephora, autor: asos

Článek 3 tipy na make-up s vysokým UV faktorem byl publikován 26. srpna 2013 v 12.00 v rubrice Zdraví a Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...