3 tipy na levnou a kvalitní kosmetiku

Tagy:  tipy, kosmetické tipy, tipy na kosmetiku, líčidla, make up, řasenka, lak na nehty, rtěnka

Sponzorované odkazy:

3 tipy na levnou a kvalitní kosmetiku

Kosmetické vymoženosti jsou ,,úchylkou" většiny žen a jen málo která může s čistým svědomím říci, že si vystačí s jednou řasenkou a krémem a pohled na přeplněnou výlohu parfumerie s ní absolutně nic nedělá. Jakmile se octneme v tomto lákavém království, rázem se proměníme v nákupní mašinu a peníze ubývají rychlostí světla. To je ovšem problém, neboť kosmetika je obvykle velmi nákladnou záležitostí a než se nadějeme, necháme za ní tisíce korun, které nám následně chybí. Co ale dělat, pokud chceme líčidla a jiné vymoženosti kvalitní, přesto za dostupnou cenu?

Naštěstí ještě pořád existují výrobky, které nám pomohou podtrhnou naši krásu a přitom nám nezruinují bankovní účet. A které to jsou? Nechte se inspirovat osvědčenými produkty a ještě dnes si je pořiďte do své sbírky.

Každá žena by měla vlastnit alespoň jednu hydratační rtěnku a sadu balzámů, které jsou základ. zatímco jelení lůj seženete i okolo padesátikoruny, s rtěnkami a lesky na rty je to už horší, neboť se často pohybují okolo několika set korun. Vám ale jistě nestačí pouze jeden atraktivní odstín, jednou chcete být za něžnou dívku a po druhé za sexy vampa s rudými rty. Pořídit si tedy set takto drahých kosmetických pomůcek by vás přišlo na pořádný ,,balík". Vsaďte tedy na novou kolekci rtěnek od Top shop, kde si vyberete hned z několika barevných variant a co vás jistě uchvátí je cena, neboť stojí pouhých 150 korun!

Rtěnka z Topshopu za 150 korun, autor: johnlewisRtěnka z Topshopu za 150 korun, autor: johnlewis

Upravené nehty jsou prostě základ a s oloupaným lakem by se žádná žena neměla opovážit vyjít z domu. Rychloschnoucí laky bývají obvykle poměrně drahé a ty, jež koupíte za padesát korun, vydrží na nehtech sotva den a rychle se vysušují. Zamiřte proto do prodejny Sephora, kde najdete širokou škálu laků, ze kterých si vybere opravdu každý. Cena jednoho atraktivního produktu je přitom 170 korun.

Atraktivní laky od Sephora, autor: sephoraAtraktivní laky od Sephora, autor: sephora

Po krásných natočených a černo černých brvách prahne snad každá žena, ovšem s výběrem kvalitní řasenky je to snad nejsložitější. Jedna se drolí, druhá dlouho schne a třetí slepuje. Jak tedy poznat, která řasenka je ideální a přitom nebude stát tisíc korun? V tomto případě dejte na recenze a pořiďte si řasenku L'Oreal Voluminous Million Lashes Mascara, která vám řasy krásně nalíčí a to za pouhých 130 korun.

Řasenka za pouhých 130 korun, autor: targetŘasenka za pouhých 130 korun, autor: target

Článek 3 tipy na levnou a kvalitní kosmetiku byl publikován 21. srpna 2013 v 12.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...