Tužky na oči – podtrhněte svůj pohled

Tagy:  Tužky na oči, dermacol, avon, guerlain, dior, bourjois

Sponzorované odkazy:

Tužky na oči – podtrhněte svůj pohled

Ve světě módy a líčidel je povoleno téměř cokoliv. Každá z nás upřednostňuje jiný styl a to s ohledem na barvu pleti, vlasů a očí. Pokud se řadíte k milovnicím krásně nalíčených a výrazných očí, jistě si potrpíte na oční linky, které vyzdvihnou váš neodolatelný půvab. Vybrat si můžete z nepřeberného množství tuhých i tekutých tužek na oči všech značek.

Dermacol

Dermacol je českou jedničkou na trhu kosmetiky, o čemž svědčí i tužky na oči. Jemné dřevěné tužky na oči s krémovou konzistencí vás doslova uchvátí. Tužky jsou měkké, s vysokou pigmentací barev, snadno se aplikují a přesně ohraničí klenutí oka. Díky svému složení je lze použít i na vykreslení celé plochy víčka a vytvořit efekt očních stínů. Obsahují vitamín E a jsou velmi šetrné k očím. Vybrat si můžete z 8 atraktivních ba­rev.

Kupte si tužky v nevšedních barevných odstínech, autor: dermacolKupte si tužky v nevšedních barevných odstínech, autor: dermacol

Avon

Světoznámá značka se svým katalogovým prodejem stala jedním z nejoblíbenějších kosmetických firem. Kromě ostatní dekorativní kosmetiky se samozřejmě můžete těšit i na kvalitní tužky na oči a oční linky, jenž zvýrazní oči, dodají diamantový lesk a zároveň se pyšní dlouhotrvajícím účinkem.

Guerlain

Tužka na oči Guerlain dokonale vykreslí váš pohled a dodá vašim očím svůdný vzhled. Snadno se nanáší a velmi dlouho vydrží. Díky jemné konzistenci lze použít i pro oční linku. Jedním tahem vytvořte rovnoměrnou linku těsně u linie řas.

Dior

Ženy, které se zajímají o svoji pleť a dlouho marně hledají pro svoji tvář dokonalost, naštěstí nemusí hledat dál v okamžiku, kdy objeví kosmetiku Dior. Výsledky jsou fenomenální a nenechávají žádný prostor k nespokojenosti. Jakmile vyzkoušíte jakýkoliv produkt značky Dior, nebudete chtít vyzkoušet nic jiného. Tužka na oči Dior je pro snadné, ale precizní vytvoření oční linky. Unikátní matně krycí textura poskytuje maximální pohodlí a jednoduchost aplikace. Balení obsahuje ořezávátko.

Kvalitní tužka na uči Dior, autor: DiorKvalitní tužka na uči Dior, autor: Dior

Bourjois

Tužka je vyrobena na bázi rostlinných komponentů a karnaubského vosku. Aplikuje se zejména na horní víčko, ale je vhodná též na zvýraznění dolní kontury očí a pro vystínování. Tužka je dostupná ve škále odstínů od pastelových po dramatické tmavé. Vhodné jsou i pro nositelky kontaktních čoček a citlivé oči. Naneste jemným tahem ke kořínkům řas a nebo aplikuje na horní víčko, vhodná je též na zvýraznění dolní kontury očí a pro vystínování.

Nejenom černé tužky na oči, autor: bourjoisNejenom černé tužky na oči, autor: bourjois

Článek Tužky na oči – podtrhněte svůj pohled byl publikován 27. ledna 2012 v 15.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...