Zubní kartáčky pro dokonalý úsměv

Tagy:  Kartáček, curaprox, mezizubní kartáček, omron, tepe

Sponzorované odkazy:

Zubní kartáčky pro dokonalý úsměv

Zubní hygiena je jakýmsi ranním a večerním rituálem, který pro každého z nás měl být samozřejmostí. Někteří z vás berou tento proces na lehkou váhu, ale je třeba si uvědomit, že zuby jsou jedním z nejnepostra­datelnějších nástrojů vůbec. Pokud nedbáte na kvalitní hygienické návyky, můžete se brzy rozloučit se zdravým a zářivým chrupem. Vyhněte se bolestivým návštěvám dentisty a raději si pořiďte kvalitní zubní kartáček, jenž půlku práce hravě odvede za vás.

Curaprox

Švýcarská jednička mezi kartáčky na zuby se řadí k nejlepším ústním výrobkům na trhu. Curaprox Ultrasoft je ultraměkký zubní kartáček s 5460 -ti velmi jemnými a hustě seřazenými vlákny curen pro čištění zubů bez bolesti. Kartáček je zároveň velmi odolný vůči opotřebování. Zajistí vám šetrné čištění nerovností zubů i dásňového žlábku, dále se díky malé hlavičce dostane i k těžko dostupným místům. Ohebný krček umožňuje vytvoření individuálního úh­lu.

Curaprox je jedničkou na trhu, autor: curaproxCuraprox je jedničkou na trhu, autor: curaprox

Tepe compact

Speciální šikmý kartáček TePe Compact Tuft Solo s kompaktním jednosvazkovým trsem vyklenutých, krátkých a extra měkkých vláken vás zbaví i těch nejdrobnějších pozůstatků v mezizubních prostorách. TePe Compact Tuft je výborný pro čištění nově prořezávajících se stoliček a oblast krčků. Doplňkově také pro čištění okolo implantátů a fixních rovnátek.

Kartáček Tepe se dostane i do těžko dostupných míst, autor: tepeKartáček Tepe se dostane i do těžko dostupných míst, autor: tepe

Omron

Elektrickým kartáčkům ještě neodzvonilo, ba naopak se jejich popularita vrací na samý vrchol. Ačkoli jsou sonické kartáčky od značky Omron naprostou novinkou v sortimentu tohoto výrobce, lze s přesvědčením tvrdit, že to není jen neúspěšný pokus prorazit na trhu elektrických zubních kartáčků. Omron se pyšní extra výkonnou rotační hlavicí, která umí doslova zázraky. Váš chrup se bude blýskat čistotou několik dlouhých hodin.

Mezizubní

Mezizubní kartáčky Curaprox CPS 09 jsou náhrada za zubní nit a jsou určené i pro nejméně dostupné mezizubní prostory. U dospělých se zubní kaz nejčastěji vyskytuje v mezizubních prostorech, jelikož i ten nejlepší zubní kartáček neodstraní z těchto míst plak dokonale. Zubní lékaři a odborníci na ústní hygienu tedy doporučují používat navíc každý den výrobky pro čištění mezizubních prostor, jakými jsou mezizubní kartáčky, zubní nitě nebo dentální párátka.

Mezizubní kartáček Curaprox, autor: curaproxMezizubní kartáček Curaprox, autor: curaprox

Článek Zubní kartáčky pro dokonalý úsměv byl publikován 8. února 2012 v 14.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...