Parfémy Lacoste – buďte originální za každé situace

Tagy:  Lacoste, vůně, svěžest, sport, inspiration, pour femme, joy of pink, love of pink

Sponzorované odkazy:

Parfémy Lacoste – buďte originální za každé situace

Lacoste je světoznámá značka založená francouzským tenistou René Lacostem, jemuž novináři přisoudili přezdívku Aligátor. Logem společnosti se tak na základě této přezdívky stal, všem dobře známý, zelený krokodýl. Společnost se proslavila především díky výrobě oblečení pro tenis a sport. Nezůstala jen u toho a zanedlouho svou nabídku rozšířila o boty, klasické oblečení, kožené předměty, hodinky a v neposlední řadě parfémy. Stejně tak, jako oblečení Lacoste, jsou i parfémy této značky velice energické, svěží a lehké. Jsou určeny především mladým ženám a mužům, kteří mají rádi moderní a sportovní vůně.

Lacoste Inspiration

Dámská vůně Lacoste Inspiration vyjadřuje pomocí bílých květů, svůdných exotických dřev a pižma ryzí ženství. Díky jiskřivým tónům hlavy, smyslně ženskému srdci zářícímu právě rozvitými květy a elegantnímu základu představuje Lacoste Inspiration vůni mnoha vrstev, která rozezní v duši hravé a veselé strunky. Lacoste Inspiration je určena ženě, která se umí radovat ze života. Svou povahou nikdy nesplyne s šedivým davem, ale naopak v něm zazáří jako elegantní květina, která svou krásou a vůní naladí každého, s kým se během dne potká.

lacoste inspiration je lehkost sama, autor: lacostelacoste inspiration je lehkost sama, autor: lacoste

Lacoste pour femme

Lacoste Pour Femme je nádhernou a plnou ženskou vůní – energizující a povznášející zároveň. Jde o jednoduché moderní dílo, které evokuje ryzí přitažlivost. Žena Lacoste je půvabná, zářící a vstřícná, ale nesnaží se flirtovat a svádět za každou cenu. Díky tomu je pro většinu mužů velmi přitažlivou.

Lacoste pour femme je elegantní vůní, autor: lacosteLacoste pour femme je elegantní vůní, autor: lacoste

Lacoste Joy of pink

Joy of Pink je novou vůní pro dívky a mladé ženy, která s sebou přináší závan radosti a chuti zažít něco příjemného – ať už jde o výlet s kamarádkami, nákupní maratón či okouzlující noční party. Inspirací k jejímu vzniku se stal doušek koktejlu s exotickým modrým likérem Curacao, od něhož si vypůjčila jiskřivou a bezstarostnou náladu. Energizující citrusová exploze v úvodu je postupně zjemňována něhou právě rozvitých pivoňkových poupat, která propůjčují celému konceptu mladistvě svěží tvář. Následuje lahodný tón cedrového dřeva spolu s nepatrnou stopou pižma vytvářející sofistikované zakončení vůně.

Parfém joy of love je určen mladým dívkám, autor: lacosteParfém joy of love je určen mladým dívkám, autor: lacoste

Lacoste Love of pink

Vůně Lacoste Love of Pink je naprostým vyjádřením ženskosti a romantické životní síly. Je vytvořena pro mladé dívky s vášní pro lásku a smyslem pro romantiku. Tato svůdná vůně od Lacoste vyjadřuje neopakovatelný delikátní výbuch citů a příjemného vzrušení v okamžiku, kdy si uvědomíte, pro koho od tohoto okamžiku bije vaše srdce. Vůně kombinuje směs pikantních ingrediencí, zjemněných o květinové srdce a smyslný dřevitě-pižmový základ.

Vůně loveof pink je sladká a lehká, autor: lacosteVůně loveof pink je sladká a lehká, autor: lacoste

Článek Parfémy Lacoste – buďte originální za každé situace byl publikován 22. dubna 2012 v 15.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...