Parfémy Armani – buďte výjimečná každý den!

Tagy:  Armani, parfémy armani, vůně, značka, voňavka, flakon

Sponzorované odkazy:

Parfémy Armani – buďte výjimečná každý den!

Která žena by si nepřála nádherně vonět a oslňovat své okolí a dostávat do kolen veškeré muže. Parfémy jsou součástí našeho toaletního stolku stejně tak jako make-up či řasenka, avšak ne všechny máme stejný vkus, proto se jednotlivé vůně a flakony budou lišit. Dnes najdeme na prodejních pultech nepřeberné množství osvěžujících sprejů, jemných toaletních vod a v neposlední řadě těžších parfémů. Záleží již pouze na vás, čemu dáte přednost. Pokud ale nechcete splývat s davem a toužíte se díky podmanivému parfému stát středem pozornosti a dostat se do mysli každému v místnosti, pak si posviťte na kolekce parfémů Giorgio Armani, které jsou stejně jako zakladatel a celá značka jedinečné, neotřelé, podmanivé a svůdné. Parfémy Armani nabízejí širokou škálu nejrůznější podtónů a vábivých vůní, ze kterých si vybere i ten nejvybíravější jedinec. Chcete se s manželem krásně doplňovat? Pak si oba pořiďte parfém Armani ze stejné kolekce, jakožto pár budete neodolatelní.

Idol armani, autor: LuisMacalinaoIdol armani, autor: LuisMacalinao

Pravděpodobně nejznámější a také nejpopulárnější vůní je Acqua di Gioia. Již oválný flakón a čirou namodralou tekutinou napovídá, že bude parfém lehký, jemný a přesto výrazný. Jakmile lahvičku otevřete, udeří vás omamné kouzlo čerstvé máty a citrónů, jejichž vzájemná kombinace působí na smysly jako magnet. Jakmile se navoníte, vůně se rozvine a zavane vás navíc směsí jasmínové a růžového květu, na závěr celému konceptu dodává ten pravý šmak růžový pepř. Muži si tuto variantu v pánském provedení mohou pořídit také, v jejich případě hraje hlavní roli opět máta a citrón, avšak jemné květinové podtóny a pepř byste pohledali, za to však ucítíte silnou vůni hnědého cukru.

Druhým nejoblíbenější parfémem Armani je Idole, pro silné a nebojácné ženy. Nazlátlý flakon působí luxusně a obsah více než žensky. Květinové směsice připomínají daleký orient, který je sexy, podmanivý a vášnivý. Armani Idol je to pravé pro všechny ženy, které se nebojí říct vlastní názor a dát všem na obdiv svou ženskost a smyslnost.

neodolatelná vůně Armani, autor: Allure Beautyneodolatelná vůně Armani, autor: Allure Beauty

Článek Parfémy Armani – buďte výjimečná každý den! byl publikován 10. září 2012 v 14.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...