Depilační krém – zbavte se nežádoucích chloupků raz dva!

Tagy:  Depilační krém, krém, hladká pokožka, veet, acorelle, depilan

Sponzorované odkazy:

Depilační krém – zbavte se nežádoucích chloupků raz dva!

Hladká a jemná pokožka je dnes pro každou ženu samozřejmostí, avšak dosáhnou precizně oholených nohou může být větší dřina, než by se mohlo zdát. Žiletky jsou mnohdy tupé a a epilační přístroje pojmou jen opravdu dlouhé chloupky. Aby bylo vaše holení co nejefektivnější, poři\´dte si kvalitní depilační krém, jenž udělá půlku práce za vás.

Veet

Toužíte po rychlém oholení s dokonalým efektem? Seznamte se s depilačními krémy Veet. Stačí nanést a opláchnout pod sprchou – použití přípravků Veet se může nyní diskrétně schovat do každé zkrášlovací procedury! Komplex hydratačních látek zanechá vaše nohy hedvábně hladké po dobu až dvakrát tak dlouhou, než je tomu v případě holení. Začněte používat krémy ještě dnes a hladké nohy budete mít za pár minut. Už žádné říznutí žiletkou nebo nepříjemná vůně běžných depilačních krémů!

Depilační krém Veet vás zbaví nechtěných chloupků, autor: veetDepilační krém Veet vás zbaví nechtěných chloupků, autor: veet

Depilan

Depilační krém Intimní Ladies & Men byl speciálně vyvinut pro extra jemné a efektivní odstranění nežádoucích chloupků v citlivé intimní oblasti jak mužů tak žen. Je vhodný pro všechny typy pleti. Chloupky jsou odstraněny důkladně, nové chloupky jsou měkké a nezarůstají a řezná poranění se sníží o sto procent. Pro naprostou snášenlivost výrobku v intimní oblasti obsahuje Depilační krém Intimní Ladies & Men ochranný komplex. Jendá se o extrakt arniky, panthenol, alantoina a 3-fázový ochranný koncept.

Acorelle

Depilační krém Acorelle se systémem VedaCalm je vyvinut pro velmi citlivou pokožku. VedaCalm je komplex tří olejů, které působí protizánětlivě a proti zarudnutí. Díky tomuto inovačnímu složení s revolučními aktivními složkami můžete zapomenout na nepříjemný odér klasických depilačních krémů. Za pouhé 4 minuty a bez bolesti bude Vaše pokožka hladká a chráněná. Složení je ozvláštněno o Komplex VedaCalm, což je synergetický komplex tří olejů – nimbový olej, sezamový olej, éterický olej kadidlovníku. Přípravek obsahuje také rostlinný mandlový olej, který má zjemňující a hydratační účinky. Aplikujte v rovnoměrné vrstvě tak abyste úplně zakryli chloupky. Nechte působit 4 – 8 minut, poté odstraňte pomocí špachtle a opláchněte vodou.

Hladká pokožka je samozřejmostí, autor: kevin mikels photoHladká pokožka je samozřejmostí, autor: kevin mikels photo

Článek Depilační krém – zbavte se nežádoucích chloupků raz dva! byl publikován 14. července 2012 v 14.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...