Nejlepší řasenky – které to jsou?

Tagy:  nejlepší řasenka, maskara, kosmetika, značky, líčení, řasy

Sponzorované odkazy:

Nejlepší řasenky – které to jsou?

Líčidla ve svém toaletním stolku vlastní snad každá žena. Pakliže si nepotrpíte na make-up ani barevné tvářenky, co vám jistě zkrášluje obličej, je řasenka. Ale víte, která maskara je pro vaše řasy a především oči nejvhodnější variantou? Nechte se inspirovat…

Toužíte po oslnivě objemných brvách, které uchvátí každého muže a doženou k žárlivosti všechny ženy? Pak rozhodně vsaďte na široký kartáček se spoustou štětinek, který řasy jemně rozčeše a nalíčí jednotlivé řasy zvlášť, čímž nabudou na neuvěřitelném objemu. I ty nejkratší brvy budou najednou překrásně dlouhé a nadýchané. Anglická značka Rimmel nabízí unikátní růžové provedení, které musíte mít stále při ruce. Kvalitní výrobek vám poskytne také Maybelline New York a to za velmi příjemnou cenu 299 korun.

Rimmel pro objem řas, autor: polyvoreRimmel pro objem řas, autor: polyvoreObjem i pro ty nejslabší řasy, autor: polyvoreObjem i pro ty nejslabší řasy, autor: polyvore

Yves Saint Laurent není jenom prvotřídní světovou značkou, jako většina návrhářů se soustředí také na dekorativní kosmetiku a nutno podotknout, že je opravdu o co stát. Objemová a prodlužující řasenka YSL vám během minuty vytvoří překrásný pohled a její luxusní zlatý vzhled vás přesvědčí o exkluzivitě. Podobné kvality můžete čekat i od kosmetické společnosti Shiseido, která se mimo jiné zabývá výrobou kvalitních podkladových make-upů a pudrů.

YSL je symbolem luxusu, autor: polyvoreYSL je symbolem luxusu, autor: polyvoreShiseido se zabývá i ostatní dekorativní kosmetikou, autor: polyvoreShiseido se zabývá i ostatní dekorativní kosmetikou, autor: polyvore

Pokud jste někdy slyšeli o značce MAC, pak jistě víte, proč má tak zvučné jméno. Výrobky této prestižní značky používají nejznámější maskéři a vizážisté z celého světa. Toužíte po dokonalém make-upu celý den, aniž by vaše pleť a oči přišly k újmě? Pak si rozhodně pořiďte vybavení právě od MAC. Make-up je nezbytností, pudr si budete vychvalovat a řasenka vás uchvátí svou uhlově černou barvou.

MAC je králem kosmetiky, autor: polyvoreMAC je králem kosmetiky, autor: polyvore

Krátké a řídké řasy jsou zlým snem snad každé ženy. Tuto situaci můžete řešit dvěma kroky, buď se rozhodnete pro drahé a oči ničící prodlužování řas a nebo sáhnete po unikátní textuře od značky Bourjois. O Francouzích je známo, jak moc jsou precizní a nic nenechají náhodě. Při používání kosmetiky od této společnosti se tak nemusíte obávat ekzémů nebo opuchlin.

Bourjois je symbolem elegance, autor: polyvoreBourjois je symbolem elegance, autor: polyvore

Článek Nejlepší řasenky – které to jsou? byl publikován 19. října 2012 v 21.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...