Maybelline make-up – jedinečný podklad pro každodenní dokonalost

Tagy:  Maybelline, kosmetika, značka, řasenka, dream satin liquid, affinitone

Sponzorované odkazy:

Maybelline make-up – jedinečný podklad pro každodenní dokonalost

Make-up je jedním z nejžádanějších zboží dekorativní kosmetiky, která již desítky let hýbe světem. Dnešní ženy si natolik zvykly tohoto pomocníka používat, že jsou ochotny utratit neuvěřitelné sumy, jen aby své drahocenné pleti dopřály trochu luxusu.

Vyberte si správný druh make-upu

Výběr make-upu, ač se to zdá povrchní, není ledajakou záležitostí, jenž lze odbýt během pár minut. Podkladová báze je totiž na celém líčení zdaleka to nejdůležitější. Její textura by měla přesně vyhovovat typu vaší pletí. Pokud jste vlastníkem mastnější kůže, zvolte takový make-up, jenž nebude na olejové bázi, bude obsahovat hydratační složky, které neucpou póry a zároveň zabrání nepříjemnému lesku. Pro smíšenou pleť je ideálním podkladem taktéž antiaknózní báze, suchá místa před nanesením make-upu promažte hydratačním krémem, obsahujícím vitamíny a potřebné minerály, ty nádherně projasní pokožku a zbaví ji odumřelých kožních buněk. Sušší pleť není sice tolik problematická jako pokožka mastná, avšak její problém tkví v občasné citlivosti, v takovém případě se o výběru make-upu poraďte s kosmetičkou či dermatologem. Před nanesením ,,barevného“ krému, potřete pleť extra hydratačním krémem, v případě silně suché kůže se nebojte použít denní krém s olejovými složkami, vzhledem k tomu, že netrpíte mastnou pletí, obličej se vám nebude lesknout a suchá ložiska olej krásně vstřebají a zacelí se, obličej tak bude hebký a svěží.

Krémová tvářenka je novinkou značky Maybelline, autor: autor: maybellineNYKrémová tvářenka je novinkou značky Maybelline, autor: autor: maybellineNY

O značce Maybelline

Za vznikem této populární značky stojí newyorský chemik T.L. Williams, jenž se na počátku 20. století pokusil o vytvoření jedinečné řasenky. Příběh o tomto muži zní jako pohádka, avšak celý je založen na prachobyčejné pravdě. Mladý inženýr sledoval dlouhé dny svou sestru, jak si pomocí černě a vazelíny líčí řasy, tento postup mu vnukl myšlenku vytvoření řasenky, jenž měla v Americe nevídaný úspěch. Možná jste překvapeni, ale v dřívějších dobách, kdy byly k mání přírodní produkty, se opravdu řasenka vyráběla a chemické černi a klasické lékařské vazelíny, kterou známe i dnes. Název firmy vznikl ze složení jména chemikovi sestry, Maybel a vazelíny, čily Maybelline. Za krátký čas se společnost rozrostla o výrobu kvalitních make-upů, rtěnek a dalšího nezbytného sortimentu.

Řasenka byla prvním produktem značky, autor: autor: maybellineNYŘasenka byla prvním produktem značky, autor: autor: maybellineNY

Dream satin liquid

Tento make-up si zamilujete díky jeho lehké textuře, jenž nezanáší póry a zároveň je činí prakticky neviditelnými. Obsahuje barevní pigmenty, které sjednotí tón pleti a zakryjí veškeré nedokonalosti, červené žilky i kruhy pod očima. Make-up rovnoměrně nanášejte bříšky prstů na vyčištěnou, denním krémem ošetřenou pleť, směrem od středu tváře do stran. K dostání je v šesti přirozených odstínech.

Dream satin liquid neucpává póry a zároveň sjednocuje pleť, autor: maybellineNYDream satin liquid neucpává póry a zároveň sjednocuje pleť, autor: maybellineNY

Affinitone

Kromě dokonalého sjednocení pleti je obohacen o vitamín E, jenž dotává pleti svěží barvu, hydratuje ji a v neposlední řadě ji chrání před škodlivými vlivy prostředí. Make-up skvěle splyne s pokožkou a proto váš vzhled bude zcela přirozený.

Make-up Affinitone je jedním z nejoblíbenějších zboží, autor: maybellineNYMake-up Affinitone je jedním z nejoblíbenějších zboží, autor: maybellineNY

Článek Maybelline make-up – jedinečný podklad pro každodenní dokonalost byl publikován 9. listopadu 2011 v 23.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...