4 tipy na potraviny, které zatočí s celulitidou

Tagy:  potraviny, pomerančová kůže, strava, jídelníček, zdraví, krása, vzhled, kůže

Sponzorované odkazy:

4 tipy na potraviny, které zatočí s celulitidou

Celulitida je strašákem všech žen a to všech věkových kategorií. Pomerančová kůže si nevybírá, proto nesejde na tom, zda jste štíhlá či nikoli. Samozřejmě obéznější osoby mohou s celulitidou prakticky počítat, kdežto u těch hubených se objevuje méně, ale přesto se podkožní tukové váčky mohou tvořit i na drobném pozadí a malých stehnech. Pokud se ji chcete alespoň částečně zbavit či potlačit její vznik, naučte se zdravějšímu životnímu stylu a do svého jídelníčku zařaďte některé potraviny…

Jablka

Jablka jsou skvělým zdrojem vlákniny a také vitamínu C, který má velmi pozitivní vliv na trávení a spalování tuku. Zařaďte do svého každodenního menu alespoň jedno jablko a uvidíte, že se vaše pokožka stane pružnější a napnutější. Jablka mají navíc výborný vliv i na stav pleti a vlasů, jejich konzumací to proto nemůžete přehnat!

Vše kde je křemík

Dokonalým receptem na krásu je také chemický prvek zvaný křemík, o jehož skvělých účincích nemůže být sporu. Možná jste o jeho působení na lidský organismus příliš neslyšely. Zde jsou proto jeho pozitivní vlastnosti. Křemík vám zaručí hladkou a jemnou pokožku, pevné kosti, pružné a dobře fungující šlachy, krásné vlasy, nehty a v neposlední řadě pokožku, která bude nejenom bez pupínků, ale také bez celulitidy. Hurá tedy na nákup křemíku, který najdete v ovesných vločkách, v ječmenu, v celozrnných výrobcích, v rýži, v minerálních vodách, v třešních, v mandlích, v rozinkách, v zelí, ale také v okurkách a v dýních, které jsou v posledních letech obzvláště populární.

Pochutnávejte si na česneku pravidelně, autor: cookbookman17Pochutnávejte si na česneku pravidelně, autor: cookbookman17

Obyčejná voda

Když se dostavíte k jakémukoliv specialistovi či lékaři, každý vám místo drahých preparátů a léků v první řadě doporučí hodně pít. Hydratace zevnitř má totiž nenahraditelné účinky, které kterým zmizí nejenom nehezká pomerančová kůže, ale také rozšířené póry, pupínky a další známky dehydratovaného organismu. Naučte se proto vypít denně 2 až 3 litry neperlivé vody a o máte o starost méně!

Česnek a cibule

Někteří z vás se možná ze zásady česneku a cibuli v pokrmech vyhýbají, neboť nepříjemně páchnou a mohou vám zadělat na nepříjemnosti. Ovšem z lékařského hlediska jsou právě tyto dvě plodiny velmi prospěšné. Vyplavují z těla toxiny a nechtěné látky a především pročišťují lymfu. která má vliv na vznik celulitidy.

Jablka obsahují vlákninu a vitamín C, autor: ollesvenssonJablka obsahují vlákninu a vitamín C, autor: ollesvensson

Článek 4 tipy na potraviny, které zatočí s celulitidou byl publikován 12. ledna 2014 v 14.00 v rubrice Zdraví, Krása a Zdravá výživa. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...