Bazénové akce u Albixon

Bazénové akce u Albixon

Pořídili si Vaši přátelé minulý rok venkovní plavecký bazén a zaujala Vás možnost netrmácet se v parných horkých dnech hromadnou městskou dopravou na přeplněná městská koupaliště? V tom případě byste měli také Vy zvážit koupi venkovního bazénu. Díky aktuální nabídce společnosti Albixon, jenž je skutečným odborníkem na trhu venkovních bazénů, vířivek, infrasaun, solárních sprch i veškerého bazénového příslušenství, můžete na Vaši zahradu získat skutečně jen ten nejkvalitnější plavecký bazén. Již nyní na jaře za velmi než lákavou cenu si můžete koupit hit letošního léta, kterým se bezpochyby stane přelivový bazén.

Nejen, že získáte skvělé místo k Vašim vodním radovánkám a relaxaci, ale také elegantní doplněk Vaší zahrady. Obrovskou výhodou přelivových bazénů je zejména to, že jejich hladina vody až po okraj odpovídá skutečné hloubce bazénů. V přelivových bazénech se nevytváří mastný pruh od krémů a ostatních nečistot. Tyto bazény jsou rovněž velmi bezpečné také pro koupání malých dětí. Veškeré nečistoty jsou odváděny do přelivového žlábku po celé délce bazénů.

Nejen však přelivovými bazény je vyplněn nabídkový katalog společnosti Albixon, objednat si na této webové adrese www.albixon.cz/akcni-nabidky/ můžete také nadzemní bazény Concord II. Ke koupi u společnosti Albixon naleznete mimo jiné také široký sortiment samonosných i laminátových bazénů. Vaši pozornost si bezpochyby zaslouží také foliové zapuštěné bazény.

Prohlédněte si na výše zmíněné webové stránce bazénové akce a vyberte si ten pravý bazén právě pro Vás.

Článek Bazénové akce u Albixon byl publikován 26. března 2014 v 16.30 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...